Doya Doya Moda yarışmasına geçtiğimiz hafta katılan Tuğçe Kızıler’in hayatı, kim ve aslen nereli olduğu, yaşı, boyu ve kilosu ile hangi dizilerde oynadığı araştırılmaya devam ediyor. Yarışmaya katıldığı hafta diğer yarışmacılarla tartışmalar yaşamaya başlayan Tuğçe Kızıler’in yaşamına dair detayları öğrenmek isteyen izleyiciler, Doya Doya Moda Tuğçe kimdir? Doya Doya Moda Tuğçe kaç yaşında? Doya Doya Moda Tuğçe nereli? Doya Doya Moda Tuğçe Kızıler kaç kilo ve boyu kaç? Doya Doya Moda Tuğçe’nin oynadığı diziler hangileri? Sorularına yanıt arıyor. Yarışmanın yeni renkli simaları arasına kısa sürede katılan ve diğer yarışmacılarla yaşadığı diyaloglarla çok konuşulan Tuğçe Kızıler’in yaşam öyküsü haberimizde yer alıyor.

DOYA DOYA MODA TUĞÇE KIZILER KİMDİR?

Doya Doya Moda’nın yeni yarışmacılarından Tuğçe Kızıler 1996 tarihinde dünyaya geldi. Yarışmaya İstanbul’dan katılan Tuğçe Kızıler 44 beden. 7 büyük beden yarışmacının yer aldığı yarışmaya katılan Tuğçe Kızıler’in sağlık alanında akademik kariyer yaptığı biliniyor.

Doya Doya Moda Gülşah Saraçoğlu’nun kilolu hali, Doya Doya Moda Gülşah nasıl kilo verdi? İşte cevabı

Tuğçe Kızıler

DOYA DOYA MODA TUĞÇE NERELİ?

Doya Doya Moda yarışmacısı Tuğçe Kızıler aslen Trabzonludur. İstanbul’da yaşamını sürdüren Tuğçe Kızıler, bir süre önce Kuaförüm Sensin adlı programa da model olarak katılmıştı.

DOYA DOYA MODA TUĞÇE KAÇ YAŞINDA?

1996 doğumlu olan Doya Doya Moda yarışmacısı Tuğçe Kızıler 24 yaşındadır. Modaya olan ilgisi üniversite yıllarında başlayan Tuğçe Kızıler, programda kendisine rakip gördüğü bir yarışmacının olmadığını söylüyor.

Doya Doya Moda Emel Başkan kimdir, kaç yaşında? Emel Başkan nereli, eşi kim, boyu kaç, soyadı, oynadığı diziler

Tuğçe Kızıler

DOYA DOYA MODA TUĞÇE KIZILER KAÇ KİLO?

Doya Doya Moda 2020’de yarışı sürdüren Tuğçe Kızıler 76 kilo. Doya Doya Moda programında kendisini zorlayacak isimlerin olduğunu ancak bunu tarzlarıyla değil çeneleriyle başaracaklarını dile getiriyor.

DOYA DOYA MODA TUĞÇE’NİN BOYU KAÇ?

Doya Doya Moda’da yarışan Tuğçe Kızıler’in boyu 164 cm’dir. Yarışmaya büyük bir iddia ile katılan Tuğçe Kızıler, çıkışları ve açıklamaları ile gündem olmayı sürdürüyor.

Doya Doya Moda Su Baher kimdir? Su Baher kaç yaşında, nereli, boyu kaç, kaç kilo, hangi dizide oynadı?

Tuğçe Kızıler

DOYA DOYA MODA TUĞÇE KIZILER’İN OYNADIĞI DİZİLER

Doya Doya Moda yarışmacısı Tuğçe Kızıler’in oynadığı diziler ve yapımlar arasında Erkenci Kuş, Avlu, Kardeş Payı, Hababam Sınıfı Yeniden ve Sevgilim Neden Yok projeleri yer alıyor.