TV8 ekranlarında ikinci sezonu ile hafta içi her gün ekranlara gelen Doya Doya Moda programı tüm heyecanı ile devam ediyor. Programın erkek yarışmacılarından olan Ufuk Öztürk’ün hayatı merak ediliyor. Doya Doya Moda Ufuk Öztürk kimdir, nereli, kaç yaşında, eşi kim, boyu kaç, mesleği, ne iş yapıyor? sorularının yanıtları araştırılıyor. 7 büyük beden kadın yarışmacının yer aldığı programa 7 erkek yarışmacı da dahil olmuştu. Yarışmacılar çift olarak kombin oluşturuyor ve 4 jüri üyesinin karşısına çıkıyor. Her hafta 2 ismin yarışmaya veda ettiği programda, 2 isim de en yüksek puanın sahibi olarak ödül kazanıyor. Yarışmanın en renkli ve dikkat çeken isimlerinden olan Ufuk Öztürk’ün yaşamına dair merak edilenler haberimizde yanıt buluyor.

Doya Doya Moda Ufuk Öztürk kimdir?

Doya Doya Moda yarışmacısı Ufuk Öztürk 1992 doğumludur. Ameliyathane teknikeri olan Ufuk Öztürk kısıtlamalar dönemine denk gelen düğünleri ile birçok habere gündem olmuştu. Evlenecekleri gece hastanede eşiyle nöbet tutan Ufuk Öztürk, haftalar sonra evlenmişti. Çift, çalıştıkları özel hastanenin ameliyathanesinde, çalışma kıyafetleri taç ve duvak ile sedyenin yanında maskeli olarak fotoğraf çektirmiş ve gündeme gelmişlerdi.

Doya Doya Moda Gülşah kaç yaşında, boyu kaç, makyajsız hali nasıl, nereli, kaç kilo?

Doya Doya Moda Ufuk Öztürk

Doya Doya Moda Ufuk Öztürk nereli?

Doya Doya Moda yarışmacısı Ufuk Öztürk İstanbulludur. İstanbul’da doğup büyüyen Ufuk Öztürk yaşamını İstanbul’da sürdürmektedir.

Doya Doya Moda Ufuk Öztürk kaç yaşında?

1992 doğumlu Doya Doya Moda ikinci sezon yarışmacısı Ufuk Öztürk 29 yaşındadır.

Doya Doya Moda Ufuk Öztürk

Doya Doya Moda Ufuk Öztürk boyu kaç?

TV8 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Doya Doya Moda programının ikinci sezonunda yarışmaya devam eden Ufuk Öztürk’ün boyu bilinmemektedir.

Doya Doya Moda Ufuk Öztürk eşi kim?

Doya Doya Moda ikinci sezon yarışmacılarından olan Ufuk Öztürk’ün eşi Göksu Afacan Öztürk’tür. Göksu Afacan Öztürk de eşi gibi sağlıkçıdır.

Doya Doya Moda Özde Karacan kimdir, kaç yaşında, kaç kilo, nereli, boyu kaç?

Doya Doya Moda Ufuk Öztürk

Doya Doya Moda Ufuk Öztürk mesleği ne iş yapıyor?

Doya Doya Moda yarışmacısı Ufuk Öztürk’ün mesleği ameliyathane teknikeridir. Ufuk Öztürk sağlık işi yapıyor.