TV8 ekranlarında Pazartesi ile Cuma günleri arasında yayınlanan Doya Doya Moda yarışmasında heyecan devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Betül Böçkün bir sağlık sorunu yaşayıp yarışmaya veda etmişti. Programa yeni katılacak isim merakla beklenirken, Doya Doya Moda yarışmacıları kim? Doya Doya Moda jürileri isimleri nedir? Sorularına da yanıt aranmaya başlandı. Büyük beden 7 kadın yarışmacının yer aldığı Doya Doya Moda yarışmasında, yarışmacıların birbirleri ile diyalogları ve jüri üyelerinin yarışmacılar hakkındaki yorumları gündem olmaya devam ediyor. Eğlenceli yarışma programında yer alan yarışmacıların ve jüri üyelerinin isimleri haberimizde yer alıyor.

DOYA DOYA MODA YARIŞMACILARI KİM?

Doya Doya Moda yarışmacıları arasında en dikkat çeken isimler Emel Başkan ve Su Baher oldu. Ayrıca Betül Böçkün, Birben Coşkun, Ferdanur, Gamze ve Özde Karacan ile Rabia Ağca isimleri de çok konuşuluyor. Yarışmaya bu hafta yeni katılan yarışmacının ismi ise Rabia Ağca oldu.

gülşah saraçoğlu evli mi çocuğu var mı sevgilisi kim

DOYA DOYA MODA JÜRİLERİ İSİMLERİ NE JÜRİ ÜYELERİ KİM?

Doya Doya Moda jürileri gündemde kalmayı sürdürüyor. Gülşah Saraçoğlu, Umut Eker, Uğurkan Erez ve Seray Sever Doya Doya Moda yarışmasının jüri üyeleri olarak devam ediyor. Rengarenk kıyafetleri ile ekranda yerini alan isimler, TV8’de yayınlanan programda yarışmacıları oylamayı sürdürüyor.

DOYA DOYA MODA JÜRİLERİ İSİMLERİ NE, JÜRİ ÜYELERİ KİM?