Düğün Dernek 2 Sünnet filmi televizyon ekranlarında izleyiciler ile buluşuyor. Filmin çekim ve yayın detayları araştırılıyor. Düğün Dernek 2 Sünnet filmi nerede çekildi, Düğün Dernek 2 Sünnet filmi oyuncuları kim, Düğün Dernek 2 Sünnet filmi ne zaman çekildi, Düğün Dernek 2 Sünnet filmi kaç yılında çekildi, Düğün Dernek 2 Sünnet filmi hangi kanalda oynuyor? sorularının yanıtları ortaya çıktı. Filmin yönetmen koltuğunda oturan Selçuk Aydemir filmin aynı zamanda senaryosunu da yazdı. Necati Akpınar’ın yapımcı olduğu ve başrollerini Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Rasim Öztekin’in paylaştığı Düğün Dernek 2: Sünnet filminin oyuncu kadrosunda ayrıca Barış Yıldız, Devrim Yakut, Şinasi Yurtsever, İnan Ulaş Torun, Açalya Samyeli Danoğlu, Erdal Tosun ve Ayhan Taş rol alıyor. Müziklerini Aytekin Ataş’ın hazırladığı ve 69.422.924 TL hasılat yapan filmin konusu ise; ilk filmde oğlunu evlendiren İsmail, bu kez torununa sünnet yaptırmak istiyor. Fikret, Çetin ve İsmail tüm ekip toplanıyor ve hazırlıklara başlıyor ancak düğün şehir çapında bir olaya dönüşüyor. Düğün Dernek 2 Sünnet filminin çekildiği yer, çekim yeri, hangi şehirde çekildi, oyuncu kadrosu karakterleri kim, ne zaman çekildi, hangi kanalda oynuyor, konusu ne sorularının yanıtları ve filme dair merak edilen detaylar haberimizde betcos yer alıyor.

Ailecek Şaşkınız filmi nerede çekildi hangi kanalda oynuyor ne zaman çekildi oyuncu kadrosu Ailecek Şaşkınız filmi nerede çekildi hangi kanalda oynuyor ne zaman çekildi oyuncu kadrosu

Düğün Dernek 2 Sünnet filmi ne zaman kaç yılında çekildi?

Düğün Dernek 2 Sünnet filmi 2015 yılında çekildi. Film 4 Aralık 2015 yılında vizyona girdi ve sinemalarda izleyici ile buluştu. İlk başta 1200 salonda gösterime giren film, yoğun istek üzerine 1400 salonda gösterilmeye devam etti. 21 hafta vizyonda kalan ve 6.073.364 kişi tarafından beyazperdede izlenen yapım 69.422.924 TL gişe hasılatı elde etti.

Düğün Dernek 2 Sünnet filmi konusu ne?

İsmail, torununun sünnet düğünü için kolları sıvarken ekip tekrar bir araya geliyor ve işler iyice karışıyor. Eski takım bir araya geliyor, başını olmadık belalara sokuyor, sünnet düğünü şehir çapında bir hadise halini alıyor. İşler karışacak, acele düğüne aşk bile karışacak ve o sünnet illa ki yapılacak. İlki 2013'te seyirciyle buluşan ve gişe rekorları kıran Düğün Dernek'in devam filmi olan yapım izleyenleri ekran başına kilitleyecek.

Müjdemi İsterim filmi nerede çekildi ne zaman çekildi hangi platformda oyuncuları isimleri Müjdemi İsterim filmi nerede çekildi ne zaman çekildi hangi platformda oyuncuları isimleri

Düğün Dernek 2 Sünnet filmi nerede çekildi?

Türk sinemasının en eğlenceli filmlerinden biri olan Düğün Dernek 2 Sünnet filmi Erzincan’ın Kemaliye ilçesinde çekildi. Filmin çekimlerinin bir bölümünün Sivas’ta yapıldığı biliniyor ancak filmin genel çekim yeri olarak Kemaliye ilçesinde set kuruldu. Kemaliye'nin farklı noktalarında çekim setleri kurularak filmin çekimleri tamamlandı.

Düğün Dernek 2 Sünnet filmi hangi kanalda oynuyor?

Düğün Dernek 2 Sünnet filmi Star TV kanalında oynuyor. Film 25 Haziran Pazar günü saat 20.00'de ve bittikten hemen sonra tekrar 22.30'da Star TV ekranlarında yayınlanıyor. Düğünden sonra biraraya gelen ekip bu sefer de bir sünnet düğününde maceradan maceraya atılıyor. Bütün bu maceralar esnasında Tüpçü Fikret de Sivas Otel'de çalışan Leyla'ya aşkını ilan etmenin yollarını arıyor ve betcos giriş eğlence sürüyor.

Çalgı Çengi İkimiz nerede çekildi kaç yılında çekildi hangi kanalda oynuyor oyuncu kadrosu karakterleri Çalgı Çengi İkimiz nerede çekildi kaç yılında çekildi hangi kanalda oynuyor oyuncu kadrosu karakterleri

Düğün Dernek 2 Sünnet filmi oyuncuları kim?

  • Ahmet Kural (Tüpçü Fikret)
  • Murat Cemcir (Çetin, Çeto)
  • Rasim Öztekin (İsmail)
  • Barış Yıldız (Muallim Saffet)
  • Devrim Yakut (Hatice)
  • Şinasi Yurtsever (Yılmaz)
  • İnan Ulaş Torun (Damat Tarık)
  • Açalya Samyeli Danoğlu (Resepsiyonist Leyla)
  • Erdal Tosun (Deli Doktor)
  • Ayhan Taş (Sahtekar Doktor ve Leyla'nın babası)

Düğün Dernek 2 filminin oyuncu kadrosunda ayrıca rol alan isimler şunlar; Nükhet Duru (Kendisi), Mustafa Keser (Kendisi), Hakan Akın (Belediye Başkanı), Jelena Bozic (Monica), Deniz Erayvaz (Matias), Juris Strenga (Leton Dede), Zahide Yetiş (Doktor), Ali İhsan Varol (Sünnetçi), Ertuğrul Gültekin (Tüpçü Çırağı), Tuğçe Kurşunoğlu - Lobideki Kız.

Düğün Dernek filmi nerede çekildi ne zaman çekildi gişe hasılatı rakamları oyuncuları isimleri Düğün Dernek filmi nerede çekildi ne zaman çekildi gişe hasılatı rakamları oyuncuları isimleri