Hercai dizisinin başrolünde oynayan Ebru Şahin, son dönemin en popüler isimlerinden biri haline geldi. Daha önce de İstanbullu Gelin dizisinde oynayan Ebru Şahin'in kim olduğu, boyu, oynadığı diziler, ailesi ve hayatı en çok merak edilen konular oldu. İstanbul Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesinden mezun olduktan sonra oyunculuk eğitimi alarak kariyerine başlayan Ebru Şahin'le ilgili tüm bilgilere, haberimizden ulaşabilirsiniz.

Ebru Şahin nereli, oynadığı diziler, estetiksiz hali

EBRU ŞAHİN NERELİ, HAYATI

Ebru Şahin, 1994 yılında İstanbul'da doğdu. Üniversiteden mezun olduktan sonra oyunculuk eğitimi alan Ebru Şahin, 2016 yılında kariyerine başladı. Kan Parası filminde oynayan Ebru Şahin, daha sonra "Babam" filmi ve "Savaşçı" dizisinde rol aldı. Ebru Şahin'in bugüne dek rol aldığı yapımlar şu şekilde:

  • Kan Parası
  • Babam
  • Savaşçı
  • İstanbullu Gelin
  • Yasak Elma
  • Hercai

Hercai dizisinde Reyyan isimli kızı canlandıran Ebru Şahin, Hazar ve Zehra Şadoğlu'nun büyük kızı rolünü üstleniyor. Ailesine bağlı bir karakter olan Reyyan, eski bir dava yüzünden kandırılıyor ve eve mahkum ediliyor. Hercai dizisinde; Akın Akınözü, Gülçin Santıroğlu, Serhat Tutumluer, Ayda Aksel, Macit Sonkan, Serdar Özer, Oya Unustası, Tansu Taşanlar, İlay Erkök ve Eda Başlamışlı gibi isimler yer alıyor. Dizinin yapımcılığını Banu Akdeniz üstleniyor.

EBRU ŞAHİN BOYU KİLOSU

Ebru Şahin'in boyu 1,70'tir ve 54 kilodur. Ebru Şahin, boğa burcudur.

EBRU ŞAHİN ESTETİKSİZ HALİ

Ebru Şahin'in geçtiğimiz günlerde eski halinden bir fotoğraf paylaşılmış ve bazı sosyal medya kullanıcıları Ebru Şahin'in estetik yaptırdığını iddia etmişti. Sosyal medya kullanıcılarının bir kısmı ise Ebru Şahin'in estetiksiz ve doğal olduğunu belirtmişti. Ebru Şahin, konuyla ilgili sessizliğini korumuştu.

Ebru Şahin nereli, oynadığı diziler, estetiksiz hali

özge törer evli mi, sevgilisi kim