Sanatçı Ebru Yaşar’ın biyografi bilgileri ve hayatı araştırılmaya devam ediyor. Ebru Yaşar’ın yaşamına dair detayları merak eden izleyiciler, Ebru Yaşar aslen nereli, Ebru Yaşar memleketi neresi, Ebru Yaşar boyu kaç? Sanatçı Ebru Yaşar kimdir, Ebru Yaşar kiminle evli? Sorularının yanıtını araştırıyor. İlk çıkışını 1995 yılında yapan Ebru Yaşar, yıllar içinde çıkardığı albümler, single çalışmaları ve şarkılarına çektiği kliplerle çok konuşuldu. Pop, Arabesk-Pop ve Fantezi Müzik türlerinde eserler veren sanatçı, 1995 yılından itibaren onlarca ödül kazandı.

Magazin Gazetecileri Derneği, Altın Kelebek Ödülleri, Kral TV Müzik Ödüller, İstanbul FM Ödülleri, Altın Palmiye Ödülleri ve DMC Ödülleri gibi prestiji yüksek organizasyonlardan önemli ödüller kazandı. Yılın Kadın Şarkıcı, Yılın En İyi Fantezi Müzik Kadın Solisti, Yılın En Çok İstek Alan Şarkısı, Yılın En İyi Albümü, En İyi Fantezi Müzik Sanatçısı gibi ödüllerin sahibi oldu. Sanatçı Ebru Yaşar aslen nereli, kimdir, memleketi neresi, boyu kaç, hayatı ve biyografisi ile eşi hakkında merak edilen sorular betlogi yanıt buldu. Sanatçı Ebru Yaşar’ın hayatına dair merak edilen soruların yanıtları haberimizde yer alıyor.

Sanatçı Ebru Yaşar kimdir biyografi bilgileri

Sanatçı Ebru Yaşar 8 Ağustos 1977 tarihinde Ankara’da doğdu. Ağrılı memur bir ailenin çocuğu olan Ebru Yaşar lise eğitiminin ardından müzikal kariyerine yoğunlaştı. İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Sanat Müziği Bölümü’nden mezun oldu. İlk albümünü 1995 yılında çıkardı. Seni Anan Benim İçin Doğurmuş şarkısı ile geniş kitleler tarafından tanındı. Yıllar içinde birçok albüme betlogi giriş imza attı. Single çalışmaları da bulunan Ebru Yaşar, düetleri ile de çok konuşuldu.

Ebru Yaşar aslen nereli memleketi neresi?

Sanatçı Ebru Yaşar aslen Ağrılıdır. Ebru Yaşar’ın memleketi Ağrı’dır. Kendisi Ankara’da doğup büyümüştür. Yaşamını İstanbul’da sürdürmektedir.

Ebru Yaşar kiminle evli?

Sanatçı Ebru Yaşar işadamı Necat Gülseven ile evlidir. Çift 2015 tarihinde Marmaris’te dünya evine girdi. Ebru Yaşar’ın bu evliliğinden 2017 yılında ikiz çocukları oldu. Çocuklarının adı Hasan Poyraz ve Ebru Su’dur.

Ebru Yaşar boyu kaç?

Sanatçı Ebru Yaşar’ın boyu 1.66 cm’dir. 57 kilo olduğu bilinen Ebru Yaşar Aslan burcudur.