Benimle Söyle programının bu haftaki yayınına, ünlü oyuncu Eda Ece katılacak. Program, saat 20.00'de, Fox TV'de başlayacak. 100 jüri üyesinin yarışmacıların performansını değerlendirdiği ve en iyinin seçildiği programın başlamasına kısa bir süre kala, programa konuk olarak katılacak Eda Ece'yle ilgili birçok konu da merak ediliyor. İzleyiciler, Eda Ece'nin kim olduğunu, boyunu, kilosunu, nereli olduğunu, evli olup olmadığını ve sevgilisini araştırıyor. Eda Ece'yle ilgili ayrıntıları, haberimizden öğrenebilirsiniz.

EDA ECE BOYU

Ünlü oyuncu Eda Ece'nin boyunun 1,68 olduğu ifade ediliyor.

EDA ECE KİLOSU

Ünlü oyuncu Eda Ece'nin kilosu da merak edilen konular arasında bulunuyor. Eda Ece'nin 53 kilo olduğu ifade ediliyor.

hadise

EDA ECE NERELİ?

Eda Ece İstanbul'da doğdu. 20 Haziran 1990 tarihinde doğan Eda Ece'nin aslen nereli olduğu konusunda herhangi bir bilgi bulunmuyor.

EDA ECE EVLİ Mİ?

Eda Ece'nin evli olup olmadığı da en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. Eda Ece evli değil ancak basketbolcu Buğracan Tuncer ile aşk yaşıyor.

EDA ECE SEVGİLİSİ KİM?

Eda Ece, bir süre önce baskebolcu Buğracan Tuncer ile birlikte. Buğracan Tuncer, kısa süre önce en sevdiği dizilerle ilgili Instagram hesabından paylaşımda bulunmuş ancak sevgilisinin oynadığı Yasak Elma'yı söylememişti. Bu durumun ardından Eda Ece, "Yasak Elma'yı önermedin mi? Yazıklar olsun" ifadesiyle sevgilisine göndermede bulunmuştu.

defne samyeli