Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi son bölüm fragmanı olan EDHO 165. Bölüm fragmanı dizi severler ile paylaşıldı. Sezon finali yapacak dizide seyirciyi tatmin edecek bir final kurgusu yapılmış. Silahların çekileceği ve birçok karakterin diziye veda edeceği son bölümde çok önemli gelişmeler olacak. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 165. Bölüm fragmanı yayınlandı. Hızır Çakırbeyli rolü ile ünlü oyuncu Oktay Kaynarca’nın başrolde olduğu ve her hafta Salı günü saat 20.00’de ekrana gelen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölüm fragmanı yine çok konuşulacak. Çakırbeylilerin masanın dışına çıkarıldığı bir bölümde, en yakınlarından darbe yiyen Hızır’ın karşı hamlesinin ne olacağı ortaya çıkacak. Yapılan baskında bir çok kişi infaz edilecek.

EDHO 165. BÖLÜM FRAGMANI YAYINDA

EDHO (Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz) 165. Bölüm fragmanı yayına girdi. Herkesin yeni saflarını seçeceği ve birçok dostluğun bozulacağı sezon finali bölümünde Façalılar ile Çakırbeyliler karşı karşıya gelecek. Dizinin finalinde ise toplantı mekanını Çakırbeyliler basacak ve infazlar olacak.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 165. BÖLÜM FRAGMANI

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 165. Bölüm fragmanı izleyici ile buluştu. Oyuncu kadrosunda Oktay Kaynarca, Sanem Çelik, Turgay Tanülkü, Burak Sergen, Yunus Emre Yıldırımer ve Ozan Akbaba’nın yer aldığı popüler dizinin son bölümü ATV ekranlarında yayınlanacak.