ATV ekranlarının sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi son bölüm fragmanı merakla bekleniyor. EDHO yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? EDHO 163. Bölüm ne zaman yayınlanacak? Sorularına yanıt arayan izleyiciler, oyuncuları arasında Oktay Kaynarca, Yunus Emre Yıldırımer, Burak Sergen, Ozan Akbaba ve Sanem Çelik’in yer aldığı dizinin fragman detaylarını araştırmaya devam ediyor. Çakırbeyliler hainin kim olduğunu tespit etmek için yeni bir oyun kurmuş ve Feyyaz tehlike ile yüz yüze gelmişti. Üst üste karşılıklı hamlelerin geldiği Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin son bölümünde büyük heyecan yaşanmıştı. Dizinin yeni bölüm fragman detayları haberimizde yer alıyor.

EDHO YENİ BÖLÜM FRAGMANI – 163. BÖLÜM FRAGMANI

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) yeni bölüm fragmanı olan EDHO 163. Bölüm fragmanı ekranlara gelemedi. Diziye bir süre ara verildiği biliniyor. Her hafta Salı akşamı izleyici ile buluşan dizinin bu hafta yeni bölümü olmayacak. Bunun yerine Nihat Hatipoğlu ekranlarda olacak. EDHO’nun yayınlanan 162. Bölümünde Tufan ile Hızır’ın işbirliği işe yaramış ve Altan’dan kurtulmuşlardı. Hızır Ali ise tehlikeli durumdan dolayı çok sinirlenmiş ve Alparslan’ı sorumlu tutmuştu.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜM FRAGMANI

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. EDHO’nun yayınlanan son bölümünde Nasuh, Kepeliler ile işbirliği yapmak için harekete geçmişti. Feyyaz ise ikili oynamaya devam etti. Son bölümde Tipi ve Rafet Feyyaz’ı takibe aldı. Hain olan Feyyaz ise yeni bir manevra ile ölümden kurtuldu.