Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi hayranlarının günlerdir beklediği tanıtım fragmanı ATV ve dizinin sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. EDHO yeni bölüm fragmanı olan Eşkiya yeni fragman izleyiciler ile buluştu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 172. Bölüm fragmanı yine çok konuşulacak. Fragmana yansıyan görüntülerde, Yaman Korkmaz’ı bıçaklayan Alpaslan Çakırbeyli’nin hapishaneye girdiği görülüyor. Korkmazlar çetesi üyeleri ise Hızır Çakırbeyli ile görüşüp Alpaslan’ın yaşaması karşılığında masaya oturmak istediklerini söylüyor. Hızır Çakırbeyli ise bu teklifi kabul ediyor. Derman Korkmaz ise Alpaslan’ı öldürtmek için harekete geçiyor. Alpaslan’ın saldırıdan kurtulup kurtulmayacağı sorusu ise yeni bölümde yanıt bulacak. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi son bölüm fragmanı olan EDHO 172. Bölüm fragmanı ve detaylar haberimizde yer buluyor.

EDHO YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

EDHO yeni bölüm fragmanı ATV ve dizinin sosyal medya mecralarından paylaşıma sunuldu. Dizinin yeni bölümünde masa yeniden toplanacak. Bu kez masaya yeni oturanlar da olacak. Hızır Çakırbeyli ise masada bir kişinin fazla olduğunu söyleyip bir infaz gerçekleştirecek.

EŞKİYA YENİ FRAGMAN

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni fragman tanıtımı ekranlardaki yerini aldı. Heyecanın yüksek olacağı yeni bölümde kavgalar, infazlar ve planlar 172. Bölüme damga vuracak.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 172. BÖLÜM FRAGMANI

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi 172. Bölüm fragmanı kısa sürede büyük ilgi gördü. Dizinin hayranları fragmanı beğendi. Dizinin yeni bölümü 17 Kasım Salı akşamı saat 20.00’de ATV ekranlarında yayınlanacak.