TRT 1 ekranlarında yayınlanan Ege’nin Hamsisi dizisinin çekim yeri, oyuncu kadrosu, devam edip etmediği ve çekildiği yer merak ediliyor. Ege’nin Hamsisi dizisi nerede çekiliyor, nerede çekildi? Ege’nin Hamsisi dizisi oyuncuları kim? Ege’nin Hamsisi dizisi bitti mi? Soruları yanıt buldu. TRT’de ilk bölümleri ile yeniden başlayan Ege’nin Hamsisi dizisinde Karadenizli ve Egeli restoran sahipleri ile çevrelerinde gelişen olaylar senaryoya yansıyor. Duygusal, eğlenceli ve komik sahneler ile ekranlara gelecek dizinin başrol oyuncuları İclal Aydın, Uraz Kaygılaroğlu, Bestemsu Özdemir, Asuman Dabak, Uğur Çavuşoğlu ve Haldun Boysan oldu. Çekimleri iki ayrı bölgede yapılan Ege’nin Hamsisi dizisinin merak edilen detayları ortaya çıktı.

EGE’NİN HAMSİSİ DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR / NEREDE ÇEKİLDİ?

Ege’nin Hamsisi dizisi İzmir’in Seferihisar ilçesi ile Rize’nin Çamlıhemşin, Güneysu ve Fındıklı ilçelerinde çekiliyor ve çekildi. Dizinin bir bölümünde Rize’de çekim setleri kurulurken, devam eden bölümlerinin ise İzmir’in Seferihisar ilçesine bağlı turistik Sığacık Mahallesi’nde çekimler yapıldı.

EGE’NİN HAMSİSİ DİZİSİ OYUNCULARI KİM?

İclal Aydın (Melahat Çınar)

Uğur Çavuşoğlu (Şevket Gerginoğlu)

Uraz Kaygılaroğlu (Deniz Çınar)

Bestemsu Özdemir (Zeynep Gerginoğlu)

Asuman Dabak (Fikret Gerginoğlu)

Haldun Boysan (Eşref Üzüm)

Eser Eyüboğlu (Dursun Dursunoğlu)

Utku Ateş (Rehber Sinan)

Uğur Demirpehlivan (Sevim Üzüm)

EGE’NİN HAMSİSİ DİZİSİ BİTTİ Mİ?

TRT 1 ekranlarında geçtiğimiz yıllarda yayınlanan Ege’nin Hamsisi dizisi bitti ve final yaptı. Dizinin tekrar bölümleri ise yeniden dizi severler ile buluşuyor.