Yılmaz Erdoğan’ın hem yazıp hem yönettiği hem de başrolünde oynadığı Ekşi Elmalar filminin çekim ve yayın detayları araştırılıyor. Ekşi Elmalar filmi hangi yaylada çekildi, Ekşi Elmalar filmi şelale nerede, Ekşi Elmalar filmi nerede çekildi, Ekşi Elmalar filmi oyuncuları isimleri nedir, Ekşi Elmalar filmi ne kadar izlendi, Ekşi Elmalar filmi gişe hasılat bilgileri nedir? sorularının yanıtları ortaya çıktı. Konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Ekşi Elmalar filminin çekimleri 2016 yılında tamamlandı ve film 28 Ekim 2016 tarihinde 354 lokasyonda gösterime girdi. Dram - komedi türündeki film televizyon ekranlarında izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Ekşi Elmalar filminin çekildiği yayla ve yer, çekim yeri, şelale nerededir, oyuncu kadrosu karakterleri, izlenme sayısı, gişe hasılat bilgileri hakkında merak edilenler haberimizde psvbet yer alıyor.

Organize İşler 2 Sazan Sarmalı filmi nerede çekildi oyuncuları isimleri ne zaman çekildi? Organize İşler 2 Sazan Sarmalı filmi nerede çekildi oyuncuları isimleri ne zaman çekildi?

Ekşi Elmalar filmi hangi yaylada çekildi?

Ekşi Elmalar filmi Hakkari’de bulunan yaylada çekildi. Filmin yayla sahneleri Hakkari’de çekilmiştir. Ayrıca Antalya ve Muğla’da da çekim setleri kurulmuştur.

Ekşi Elmalar filmi nerede çekildi?

Ekşi Elmalar filmi Muğla, Hakkari ve Antalya şehirlerinde çekildi. Filmin çekimleri için 5 farklı bölgede çekim setleri kurulmuştur. Çekimlerin büyük bölümü Muğla’nın Marmaris, Ortaca ve Köyceğiz ilçelerinde yapılmıştır. Bu 3 ilçede çekimlerin büyük bölümü tamamlanmıştır. Ayrıca Hakkari’de ve Antalya’da da çekim setleri kurularak çekimler tamamlanmış ve film sinemaseverler ile beyazperdede buluşmuştur.

Ekşi Elmalar filmi ne kadar izlendi gişe hasılat

Ekşi Elmalar filmi 1 milyon 237 bin 921 kişi tarafından izlendi. Ekşi Elmalar filmi 14 milyon 44 bin 523 TL gişe hasılatı elde etti. Film 19 hafta vizyonda kaldı. Yapımcısı Necati Akpınar olan yapım BKM Film tarafından çekildi. Filmin müziklerini Hasan Saltık hazırladı. Büyük bir ilgiyle izlenen film, farklı tarihlerde psvbet giriş ve farklı kanallarda izleyiciler ile buluşmaya devam ediyor.

Vizontele filmi hangi ilde çekilmiştir nerede çekildi oyuncuları kim ne zaman çekildi hangi kanalda oynuyor? Vizontele filmi hangi ilde çekilmiştir nerede çekildi oyuncuları kim ne zaman çekildi hangi kanalda oynuyor?

Ekşi Elmalar filmi konusu nedir?

Yılmaz Erdoğan, Hakkari’de belediye başkanlığı yapmakta olan Aziz Özay karakterini canlandırmaktadır. Aziz Özay, eşi ve kızlarıyla birlikte elma bahçesi içinde yer alan evlerinde yaşamaktadır. Belediye başkanı sert mizacı ve evlilik yaşına gelmiş üç kızıyla Hakkari’de ünlenmiştir. Filmde, kızlarına gelen taliplerle mücadele eden belediye başkanının başından geçenler anlatılmaktadır.

Ekşi Elmalar filmi oyuncuları isimleri nedir?

  • Yılmaz Erdoğan - Aziz Özay
  • Farah Zeynep Abdullah - Muazzez Özay
  • Songül Öden - Türkan Özay
  • Şükran Ovalı - Safiye Özay
  • Devrim Yakut - Ayda Özay
  • Şükrü Özyıldız - Özgür
  • Fatih Artman - Hatip
  • Ersin Korkut - Şino (Mavi Gözlü)
  • Caner Cindoruk - Servet
  • Cezmi Baskın - Osman
  • Kıvanç Baran Arslan - Cevdet

Neşeli Hayat filmi nerede çekildi hangi avmde oyuncuları kim ne zaman hangi yıl çekildi? Neşeli Hayat filmi nerede çekildi hangi avmde oyuncuları kim ne zaman hangi yıl çekildi?