Yılmaz Erdoğan’ın hem yazıp, hem yönetip hem de başrol oynadığı Ekşi Elmalar filminin çekim ve yayın detayları araştırılıyor. Ekşi Elmalar filmi nerede çekildi, Ekşi Elmalar filmi nerede çekilmiştir, Ekşi Elmalar filmi ne zaman çekildi, Ekşi Elmalar filmi hangi yıl çekildi, Ekşi Elmalar filmi oyuncu kadrosu karakterleri kim, Ekşi Elmalar filmi konusu ne? sorularının yanıtları ortaya çıktı. Yılmaz Erdoğan ile birlikte Farah Zeynep Abdullah, Şükran Ovalı, Songül Öden ve Şükrü Özyıldız gibi ünlü isimler de filmde yer alıyor. Dram ve komedi türü ile ekranlara gelen Ekşi Elmalar filmi BKM tarafından çekildi. Vizyonda kaldığı sürede 1,2 milyon gişe / izleyici rakamına erişen Ekşi Elmalar filmi 14 milyon TL hasılat elde etmiştir. Ekşi Elmalar filminin çekildiği yer, çekim yeri, ne zaman çekildi kaç yılında, oyuncuları isimleri ne, hikayesi nedir sorularının yanıtları haberimizde luxbet yer alıyor.

Şükran Ovalı aslen nereli kiminle evli eşi kim burcu ne oynadığı filmleri ve tv dizileri Şükran Ovalı aslen nereli kiminle evli eşi kim burcu ne oynadığı filmleri ve tv dizileri

Ekşi Elmalar filmi ne zaman çekildi hangi yıl?

Ekşi Elmalar filmi 2016 yılında çekildi. 28 Ekim 2016 tarihinde Türkiye’de vizyona giren film 3 Kasım 2016 tarihinde Almanya’da beyazperdeye taşındı. Günümüzde farklı tarihlerde ve farklı kanallarda yayınlanmaya devam ediyor. Kelebeğin Rüyası'ndan 3,5 yıl sonra kamera arkasına geçen Yılmaz Erdoğan, senaryosunu yazıp yönettiği Ekşi Elmalar filmi ile Türkiye'nin 30 yıllık yakın tarihini kalabalık bir aile hikayesi üzerinden dev bir prodüksiyonla sinemaya taşıyor.

Ekşi Elmalar filmi nerede çekildi?

Ekşi Elmalar filmi Muğla, Hakkari ve Antalya'da çekildi. Filmin çekimleri için 5 farklı şehirde çekim setleri kurularak çekimler tamamlandı. Çekimlerin büyük bölümü Muğla’nın Marmaris, Ortaca ve Köyceğiz ilçelerinde yapıldı. Bu 3 ilçede çekimlerin büyük bölümü tamamlandı. Ayrıca Hakkari’de ve Antalya’da da çekimler yapıldı.

Organize İşler 2 Sazan Sarmalı filmi nerede çekildi oyuncuları isimleri ne zaman çekildi? Organize İşler 2 Sazan Sarmalı filmi nerede çekildi oyuncuları isimleri ne zaman çekildi?

Ekşi Elmalar filmi nerede çekilmiştir?

Ekşi Elmalar filmi Muğla, Hakkari ve Antalya'da çekilmiştir. Filmin çekimlerinin bir bölümü Hakkari’de bulunan bir yaylada yapılmıştır. Filmin yayla sahneleri Hakkari’de çekilmiştir.

Ekşi Elmalar filmi konusu ne?

Ekşi Elmalar filminde, Hakkari’de Belediye Başkanlığı yapan Aziz Özay’ın ve kızlarının öyküsü ekrana geliyor. 70’li yılların sonunda Hakkari’de bir elma bahçesi içindeki evde başlayan hikaye 1990’lı yılların sonunda Antalya’da son buluyor. Elma bahçesi ve 3 kızı ile ünlü olan Belediye Başkanı luxbet giriş, hem siyasetle hem de kızlarının talipleri ile mücadele ediyor.

Vizontele filmi ne zaman çekildi kaç yılında oyuncu kadrosu nerede çekildi hangi ilde? Vizontele filmi ne zaman çekildi kaç yılında oyuncu kadrosu nerede çekildi hangi ilde?

Ekşi Elmalar filmi oyuncu kadrosu karakterleri

  • Yılmaz Erdoğan (Aziz Özay)
  • Farah Zeynep Abdullah (Muazzez Özay)
  • Songül Öden (Türkan Özay)
  • Şükran Ovalı (Safiye Özay)
  • Şükrü Özyıldız (Özgür)
  • Fatih Artman (Hatip)

Ekşi Elmalar filminin oyuncuları arasında ayrıca Ersin Korkut (Şino, Mavi Gözlü), Caner Cindoruk (Servet), Devrim Yakut (Ayda Özay), Kıvanç Baran Arslan (Cevdet) ve Cezmi Baskın rol aldı.

Neşeli Hayat filmi nerede çekildi hangi avmde oyuncuları kim ne zaman hangi yıl çekildi? Neşeli Hayat filmi nerede çekildi hangi avmde oyuncuları kim ne zaman hangi yıl çekildi?