Survivor 2020 yarışmacıları arasında Ünlüler Takımı kadrosunda yer alan Aycan Yanaç’ın hayatı, kim olduğu ve yaşı merak ediliyor. Survivor Aycan kaç yaşında? Survivor Aycan Yanaç kimdir? Sorularına yanıt arayan yarışma severler, takım arkadaşlarının elenmesinden sonra isyan bayrağını çeken ve artık yalnız hareket edeceğini söyleyen, takımı tarafından yapılan stratejilere katılmayacağını ve bu yapılanların yanlış sonuçlar doğurduğunu dile getiren Aycan Yanaç’ın yaşamına dair ayrıntıları öğrenmeye çalışıyor. Türkiye A Milli Kadın Futbol Takımı kadrosunda ve Almanya’nın Nürnberg kentindeki futbol kulübü kadrosunda yer alan Aycan Yanaç’ın kim olduğu ve yaşı haberimizde cevap buluyor.

SURVİVOR AYCAN YANAÇ KİMDİR?

Survivor yarışmacısı Aycan Yanaç 21 Kasım 1998 Almanya Nürnberg doğumludur. Doğduğu şehirde futbol kariyerine başlayan ve Köln’e transfer olan Aycan Yanaç, Almanya’nın SpVgg Greuther Fürth takımının ardından eski takımı olan Nürnberg’e geri döndü. Türkiye A Milli Kadın Futbol Takımı’na da çağrılan bu birçok maçta milli forma ile ülkemizi temsil eden Aycan Yanaç forvet oynuyor.

Survivor 2020 neden deniz kenarında değil?

Aycan Yanaç

SURVİVOR AYCAN KAÇ YAŞINDA?

Survivor Ünlüler Takımı yarışmacısı Aycan Yanaç 22 yaşındadır. Akrep burcu olan ve Survivor’da 63 kiloya kadar düşen Aycan Yanaç’ın ailesi aslen İzmirlidir.

Survivor Elif Gören kimdir, eşi kim, Survivor Elif nereli, kaç yaşında?

Aycan Yanaç