Emanet 100. Bölüm fragmanı yeni bölüm özeti olan 22 Ocak 2021 Cuma tanıtımı Kanal 7’nin ve Türk yapımının sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Dizinin son bölümü büyük heyecana sahne oldu. Yaman Kırımlı, Seher ve Yusuf bir evde kalmaya başlarken, Zuhal ise Yaman’ın gidişi ile öfkeden deliye döndü. Evi birbirine katan Zuhal, ikisinin baş başa geçirdiği saatlerden dolayı büyük üzüntü yaşadı. İkbal ise onu teselli edip büyük darbeyi indireceğini ve artık Seher’den kurtulacaklarını söyledi. İkbal, Ziya’ya yanlış ilaçları vererek onun çıldırmasına yol açtı. Ziya evdeki eşyaları yerlere atarken, psikolojik bir çöküntü yaşadı. Emanet dizisinin 100. Bölümünde ise birçok soru yanıt bulacak. Bir emaneti aşkla korumaya çalışanların öyküsünde, bir yanda ablasının ölümü ile sarsılan ve yeğenine sahip çıkmaya çalışan Seher, diğer tarafta ise abisinin emanetini korumak için her şeyi göze alabilecek bir adam olan Yaman Kırımlı var. İki ayrı dünyanın, geceyle gündüzün bu hikayesinde kazanan aşk olacak. Eylül ayından itibaren yayınını sürdüren Emanet dizisi hafta içi her gün Kanal 7 ekranlarında yayınlanmaya devam edecek.

Emanet 100. Bölüm fragmanı yeni bölüm özeti izle

Emanet 100. Bölüm fragmanı yeni bölüm özeti Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Oyuncuları arasında Halil İbrahim Ceyhan, Sıla Türkoğlu, Berat Yusuf Özkan, Gülderen Güler, Melih Özkaya, Tolga Pancaroğlu, Gülay Özdem, Gözde Gürkan, Hilal Yıldız isimlerinin yer aldığı yapımın yönetmen koltuğunda Ayhan Özen ve Taner Tunç oturuyor.

Emanet 22 Ocak 2021 Cuma fragmanı son bölüm özeti izle

Emanet 22 Ocak 2021 Cuma fragmanı son bölüm özeti ekranlara geldi. Senaryosu Başak Yazı Odası tarafından hazırlanan dizinin projesi ve hikayesi Nazmiye Yılmaz’a ait. Karamel Yapım tarafından çekilen dizinin set çekimleri ise Kocaeli’nin Darıca ilçesinde yapılıyor.