Emanet 103. Bölüm fragmanı özeti olan Emanet yeni bölüm fragmanı Kanal 7’nin ve Türk yapımının hesaplarından paylaşıldı. Dizinin 103. Bölümünde Zuhal, Yaman’ın Seher ile evlilik kararını öğrenip kendini kaybedecek ve Seher’e saldıracak. Seher, çıldıran Zuhal’in elinden kurtulmaya çalışıp çırpınacak ancak başarılı olamayacak. Seher’i kimin kurtaracağı ise büyük bir sürpriz olacak. İkbal ise konağa ve servete hayatını verdiğini, Yaman’ın Seher ile asla evlenmesine izin vermeyeceğini, Seher Kırımlı diye bir şeyin asla olmayacağını, nefes aldığı sürece böyle bir şeye müsaade etmeyeceğini söyleyecek. Yaman Kırımlı ise evliliklerinin gerçek olduğunu göstermek için büyük çaba sarf edecek. Gazetecilere Seher ile birlikte poz veren Yaman, daha önce hiçbir kadınla görüntülenmediğini Seher’e söyleyecek. Hayriye ise Kara hakkındaki kesin kararını söyleyecek. Onu gelin olarak kabul etmeyeceğini dile getirecek. İbo, annesini yumuşatmak için bir plan yapacak ancak bu tahmin edemediği sonuçlar doğuracak.

Emanet 103. Bölüm fragmanı özeti izle 27 Ocak

Emanet 103. Bölüm fragmanı özeti olan 27 Ocak tanıtımı yayına girdi. Dizinin 103. Bölümünde, Yaman Kırımlı, Seher’le evliliklerinin gerçek olduğunu kanıtlamak için ona daha yakın olacak ve başkalarının da bu yakınlığı görmesini sağlayacak. Karşısında bir anda gazetecileri gören Seher ise panikleyecek ancak Yaman onu sakinleştirecek.

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti olan son bölüm tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıma sunuldu. Dizinin heyecanla beklenen son bölümü Çarşamba akşamı saat 19.00’da yayınlanacak.