Emanet 104. Bölüm fragmanı özeti olan Emanet yeni bölüm fragmanı Kanal 7’nin sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Dizinin yayınlanan son bölümü dizi severleri ekran başına kilitledi. Yaman ve Seher’in evlilik kararını sorgulayan İkbal, Yaman Kırımlı ile görüşerek bu evliliğin formalite mi yoksa gerçek evlilik mi olduğunu anlamaya çalıştı. Yaman ise bu evliliğin gerçek olduğunu söyleyip İkbal’i şaşırttı. Zuhal hastalanıp yataklara düştü. Evdekiler ise Yaman’ın Seher ile evleneceği haberine çok sevindi. Yusuf için her şeyi göze alan Seher, Yaman’ın gözünün içine bakmaya başladı. Yaman ise bu evliliğe herkesi inandırabilmek için harekete geçti. İkili birlikte yemeğe çıkıp gazetecilere poz verdiler. Kanal 7 ekranlarında hafta içi her gün saat 19.00’da yayınlanan Emanet dizisi 104. Bölümü ile yayında olacak.

Emanet 104. Bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7

Emanet 104. Bölüm fragmanı özeti olan 28 Ocak 2021 Perşembe tanıtımı ekranlardaki yerini aldı. Dizinin 104. Bölümünde birçok soru yanıt bulacak. İkbal’in bu evliliğe mani olmak için neler yapacağı da 104. Bölümde ortaya çıkacak.

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti izle

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Başrollerini Halil İbrahim Ceyhan ve Sıla Türkoğlu’nun paylaştığı yapımın oyuncu kadrosunda ayrıca Berat Yusuf Özkan, Gülderen Güler, Melih Özkaya, Tolga Pancaroğlu, Gülay Özdem, Gözde Gürkan, Hilal Yıldız yer alıyor.