Emanet 104. Bölüm fragmanı yeni bölüm özeti Kanal 7’nin sosyal medya hesaplarından paylaşıma açıldı. Dizinin 104. Bölümünde, Yaman’ın İkbal’i bahane ederek kendisine bu kadar yakınlaşması Seher’e kalbi yerinden çıkacakmış gibi hissettirecek. Seher asıl heyecanı ise kendisini bekleyen yeni günde yaşayacak. Yaman Kırımlı, Seher’i isteyecek. İkbal’in de katılacağı kız isteme töreninde Yusuf’un esprisi herkesi güldürecek. Yaman Kırımlı ve Seher yakınlaşma formaliteden gerçeğe dönüşmeye devam ederken, Zuhal ise bu evliliği durdurmak için eski bir tanıdığından yardım isteyecek. Diğer taraftan İbo’nun planı açığa çıkacak. Hayriye, var gücü ile Kara’ya karşı çıkacak. Beklenmedik bir olay ise Kara’yı herkesin gözünde kahraman yapacak. Emanet dizisinin 104. Bölümü yine büyük heyecan yaratacak.

Emanet 104. Bölüm fragmanı özeti izle

Emanet 104. Bölüm fragmanı özeti Kanal 7’nin ve Türk yapımının sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Dizinin 104. Bölümünde Seher, Yaman’la çok yakın olmaya alışmaya çalışacak. İkili evliliğin gerçek olduğuna herkesi inandırmak için ortak bir sosyal medya sayfası açmaya karar verecek ve birlikte fotoğraf çekilecekler. Seher ise Yaman’ın yanında heyecanını saklayamayacak.

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti izle 28 Ocak

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti olan 28 Ocak Perşembe tanıtımı dizi severlerin beğenisine sunuldu. Dizinin Perşembe akşamı saat 19.00’da yayınlanacak son bölümünde Zuhal’in evliliği engellemek için kimden yardım istediği sorusu yanıt bulacak.