Türk yapımı Emanet dizisi 105. Bölümü ile 29 Ocak Cuma günü saat 19.00’da kaldığı yerden devam edecek. Emanet 105. Bölüm fragmanı yeni bölüm özeti Kanal 7’nin ve Türk yapımının sosyal medya hesaplarından paylaşıma açıldı. Dizinin yayınlanan son bölümüne Seher’i Yaman Kırımlı’ya isteme sahneleri ekrana damga vurmuştu. Kız isteme törenine İkbal de katılmış, hatta Seher’i Yaman’a kendisi istemişti. Yusuf ise ortamın neşesi olmuş ve herkesi güldürmüştü. Seher ise kendisini Yaman’a daha da kaptırdı. Yaman’a aşık olan Seher, her an onu düşünmeye devam etti. Yaman da Seher’i bir an olsun yalnız bırakmadı. İkili, evliliğin herkese ilanı için birlikte sosyal medya hesabı açmaya karar verdi. Zuhal ise tüm bu olup bitenleri yakından takip etti ve eski bir tanıdığından yardım istedi. Bir emaneti aşkla korumaya çalışanların hikayesi Kanal 7 ekranlarında yayınlanacak 105. Bölüm ile sürecek.

Emanet 105. Bölüm fragmanı yeni bölüm özeti izle

Emanet 105. Bölüm fragmanı yeni bölüm özeti Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Karamel Yapım tarafından Kocaeli’nin Darıca ilçesinde çekimlerine devam edilen Türk yapımının 105. Bölümü yine dizi severleri ekran başına kilitleyecek.

Emanet dizisi 29 Ocak 2021 Cuma fragmanı son bölüm özeti

Emanet dizisi 29 Ocak 2021 Cuma fragmanı son bölüm özeti yayına girdi. Dizinin başrollerini Halil İbrahim Ceyhan ve Sıla Türkoğlu paylaşıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Berat Yusuf Özkan, Gülderen Güler, Melih Özkaya, Tolga Pancaroğlu, Gülay Özdem, Gözde Gürkan, Hilal Yıldız isimleri yer alıyor.