Emanet 106. Bölüm fragmanı yeni bölüm özeti olan 1 Şubat 2021 Pazartesi tanıtımı Kanal 7’nin sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Dizinin heyecanla beklenen 106. Bölümü Pazartesi akşamı saat 19.00’da ekranlara gelecek. Türk yapımı Emanet dizisi Kocaeli’nin Darıca ilçesinde Karamel Yapım tarafından çekiliyor. Acımasız ve sert görünümlü bir işadamı olan Yaman Kırımlı ile saf ve masum bir genç kız olan Seher’in hikayesine paralel olarak Ali ve Kiraz’ın öyküsü de ekranlara taşınıyor. Yaman’a aşık olan Zuhal ise onu kimselere kaptırmamak için her yolu deniyor. İkbal, gücün sadece kendisinde olması için Seher’i aradan çıkarmaya çalışıyor. Seher ise yeğeni Yusuf’un mutluluğu için her şeyi göze alıyor. Emanet dizisinin 106. Bölümü dizi severleri yine ekran başına kilitleyecek.

Emanet 106. Bölüm fragmanı özeti izle Pazartesi

Emanet 106. Bölüm fragmanı özeti olan 1 Şubat Pazartesi tanıtımı yayınlandı. Oyuncuları arasında Halil İbrahim Ceyhan, Sıla Türkoğlu, Berat Yusuf Özkan, Gülderen Güler, Melih Özkaya, Tolga Pancaroğlu, Gülay Özdem, Gözde Gürkan, Hilal Yıldız isimlerinin yer aldığı Türk yapımının projesi ve hikayesi Nazmiye Yılmaz’a ait.

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti Kanal 7’nin sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Bir emaneti aşkla korumaya çalışanların hikayesi hafta içi her gün Kanal 7 ekranlarında yayınlanmaya devam edecek.