Emanet 106. Bölüm fragmanı yeni bölüm özeti olan 1 Şubat 2021 Pazartesi tanıtımı Kanal 7’nin ve Türk yapımının sosyal medya hesaplarından paylaşıma açıldı ve izleyicilerin beğenisine sunuldu. Emanet dizisinin 106. Bölümü dizi severleri yine ekran başına kilitleyecek. Gerilimin giderek arttığı dizinin yayınlanan son bölümüne Yaman ile Seher’in yakınlaşması ve Zuhal’in sinir krizleri damga vurmuştu. Parmağındaki yüzüğe alışamayan Seher, Yaman’ın da yüzüğüne baktığını görünce, onun da bu duruma alışamadığını söylemişti. Yaman ise zamanla alışacaklarını, hatta bir süre sonra yokluğunu bile hissedeceklerini dile getirmişti. Seher gelinlik modellerini incelemiş, Yaman ise gelinliklerin Seher’e çok yakışacağını söylemişti. Zuhal ise Seher’i ortadan kaldırmak için harekete geçmiş ve onu öldürmek için sinsi bir plan hazırlamıştı. Seher’in akıbeti, Zuhal’in planının ortaya çıkıp çıkmadığı ve dizideki son gelişmelere dair sorular Emanet dizisinin 106. Bölümünde yanıt bulacak.

Emanet 106. Bölüm fragmanı özeti izle

Emanet 106. Bölüm fragmanı özeti olan son bölüm tanıtımı yayına girdi. Dizinin yeni bölümü heyecanla bekleniyor. Pazartesi günü saat 19.00’da yayınlanacak 106. Bölümde Seher’e ne olacağı sorusu yanıt bulacak. Karamel Yapım tarafından Kocaeli’nin Darıca ilçesinde çekimlerine devam edilen dizinin projesi ve hikayesi Nazmiye Yılmaz’a ait.

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti izle 1 Şubat Pazartesi

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti olan 1 Şubat Pazartesi tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Ayhan Özen ve Taner Tunç’un yönetmen koltuğunda oturduğu, Başak Yazı Odası’nın senaryosunu hazırladığı dizi hafta içi her gün izleyicilerle buluşuyor.

Kanal 7 Emanet dizisi oyuncu kadrosu kimler var?

Halil İbrahim Ceyhan (Yaman)

Sıla Türkoğlu (Seher)

Berat Yusuf Özkan (Yusuf)

Gülderen Güler (Kiraz)

Melih Özkaya (Ali)

Gülay Özdem (İkbal)

Hilal Yıldız (Zuhal)