Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Emanet dizisi yeni bölüm fragmanı ile ekranlara geldi. Emanet 107. Bölüm fragmanı özeti olan 2 Şubat Salı tanıtımı izleyicilerin beğenisine sunuldu. Türk yapımının 107. Bölümünde sürpriz bir konuk konağa gelecek. Yaman Kırımlı’nın eski sevgilisi olan Ela, Yaman ile Seher’in nikâhı öncesinde bir anda çıkıp gelecek. İkbal ise Seher’i bu konuda uyarır gibi görünecek. Ela’nın çok tatlı bir kız olduğunu ancak nikâh öncesinde gelişinin iyi olmadığını çünkü onun Yaman’ın eski sevgilisi olduğunu söyleyecek. Seher ise bu yeni gelişme karşısında ve Yaman’ın kıza sıcak davranmasından dolayı oldukça bozulacak. Yaman Kırımlı, nikah şekerini seçmek isterken, Seher ise bozulduğunu belli etmek için bu isteği reddedecek ve Yusuf’a bakma bahanesini öne sürüp Yaman’ın yanından gidecek. Emanet dizisinin 107. Bölümünde İkbal, Zuhal ile konuşacak ve Seher’i öldüreceklerini ancak bunu kendi yöntemi ile yapacaklarını söyleyecek. İkbal, kansız, bıçaksız ve zehirsiz olarak Seher’i öldürüp gömeceklerini, mezarının da Yaman’ın kalbi olacağını kaydedecek. Ela’yı çok kıskanan Seher’in bu yeni gelişme karşısında ne yapacağı ise yeni bölümlerde ortaya çıkacak. Emanet dizisinin 107. Bölümü Salı akşamı saat 19.00’da ekranlarda yerini alacak.

Emanet 107. Bölüm fragmanı özeti izle

Emanet 107. Bölüm fragmanı özeti olan 2 Şubat 2021 Salı tanıtımı yayınlandı. Emanet dizisinin heyecanla beklenen 107. Bölümünde Seher yeni bir sürprizle karşılaşacak. Yaman’ın eski sevgilisi konağa gelecek. İkbal ve Zuhal ise yeni planlarını devreye alacak.

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti izle

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti Kanal 7 tarafından paylaşıma açıldı. Dizinin son bölümünde, nikah gününü bekleyen Seher, Ela gerçeği ile yüzleşecek. Yaman’ın eski sevgilisine yakın davranışlarından rahatsız olan Seher’in ne yapacağı sorusu 107. Bölümde yanıt bulacak.