Emanet 107. Bölüm fragmanı yeni bölüm özeti olan Emanet 2 Şubat 2021 Salı tanıtımı Kanal 7’nin ve Türk yapımının hesaplarından paylaşıldı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Zuhal, tedarik ettiği zehri Seher’in içeceğine karıştırmayı başarmıştı ve Seher de zehirli suyu içerek kendisini kaybetmişti. Yaman Kırımlı, nikah için bir plan çıkarmaları gerektiğini Seher’e söylemeye gelmiş ancak Seher’in kendinde olmadığını görüp telaşlanmıştı. Zuhal ise Seher’in ölümünü büyük bir heyecanla beklemeye başlamıştı. Seher’in halini gören Yaman, hemen hastaneye gitmeleri gerektiğini söylemiş, Seher ise tansiyonunun düştüğünü söylemiş su içmeye çalışmıştı ancak baygınlık geçirerek Yaman’ın kollarına düşmüştü. Zuhal ise zafer çığlıkları atarak kutlamalara başlamıştı. Kanal 7 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Emanet dizisinde heyecan devam ediyor. Başarılı oyuncuları, sürükleyici hikayesi ve heyecanın eksik olmadığı bölümleri ile yayınını sürdüren Türk yapımı 107. Bölümü ile Salı günü saat 19.00’da dizi severlerin karşısına çıkacak.

Emanet 107. Bölüm fragmanı özeti son bölüm izle Kanal 7

Emanet 107. Bölüm fragmanı son bölüm özeti Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Yönetmen koltuğunda Ayhan Özen ve Taner Tunç’un oturduğu yapımın başrollerini Halil İbrahim Ceyhan ve Sıla Türkoğlu paylaşıyor. Başak Yazı Odası’nın senaryosunu hazırladığı dizinin projesi ve hikayesi ise Nazmiye Yılmaz’a ait.

Emanet yeni bölüm fragmanı 2 Şubat 2021 Salı özeti izle

Emanet yeni bölüm fragmanı 2 Şubat 2021 Salı özeti dizi severlerle buluştu. Karamel Yapım tarafından Kocaeli’nin Darıca ilçesinde çekimlerine devam edilen dizide, bir emaneti aşkla korumaya çalışanların hikayesi ekranlara taşınıyor.

Kanal 7 Emanet dizisi oyuncuları isimleri nedir?

  • Halil İbrahim Ceyhan (Yaman)
  • Sıla Türkoğlu (Seher)
  • Berat Yusuf Özkan (Yusuf)
  • Gülderen Güler (Kiraz)
  • Melih Özkaya (Ali)
  • Gülay Özdem (İkbal)
  • Hilal Yıldız (Zuhal)