Emanet 107. Bölüm fragmanı yeni bölüm özeti olan 2 Şubat 2021 Salı tanıtımı Kanal 7’nin sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Emanet dizisinin heyecanla beklenen 107. Bölümünde Yaman Kırımlı’nın evine beklenmeyen bir misafir gelip herkesi şaşırtacak. Bu yeni misafire en çok şaşıran isim ise Seher olacak. Yaman Kırımlı’nın eski sevgilisi Ela, uzun bir aranın ardından gelip tüm dengeleri alt üst edecek. Ela’nın gelişi ile İkbal ve Zuhal’in planları da değişecek. Yaman ile Seher’in nikahı öncesinde çıkıp gelen Ela, Yaman’a yakın davrandıkça Seher’in kıskançlığı ortaya çıkacak. Yaman da Ela’ya sıcak davranışlarda bulununca Seher kendisini dizginleyemeyecek. Konakta yaşanacak gelişmeler, Emanet dizisinin 107. Bölümünde daha da heyecanlı bir hale gelecek. Diğer taraftan İkbal, planı güncellediklerini söyleyip Zuhal’i teselli edecek. Onun Seher’i öldüremediğini hatırlatan İkbal, Seher’i kan akıtmadan, bıçak ve zehir kullanmadan öldüreceklerini söyleyecek. Ela’yı kullanarak Seher’i tamamen bitirmenin peşine düşecekler. Emanet dizisinin 107. Bölümünde açıkta kalan birçok soru da yanıt bulacak. Yaman ile Seher’in nikah hazırlıklarında neler olacağı da dizinin yeni bölümünde ekranlara gelecek.

Emanet 107. Bölüm fragmanı izle

Emanet 107. Bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin 107. Bölümüne Ela’nın konağa gelişi damga vuracak. Yaman’ın eski sevgilisi konaktaki hangi dengeleri değiştirecek? Yaman Kırımlı, eski sevgilisini görünce nasıl davranacak? Sorularının yanıtları da 107. Bölümde yanıt bulacak. Emanet dizisinde İkbal, daha stratejik ve sonuç odaklı bir planla ortaya çıkacak.

Emanet yeni bölüm fragmanı izle

Emanet dizisi yeni bölüm fragmanı olan 2 Şubat Salı tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Oyuncu kadrosunda Halil İbrahim Ceyhan, Sıla Türkoğlu, Berat Yusuf Özkan, Gülderen Güler, Melih Özkaya, Tolga Pancaroğlu, Gülay Özdem, Gözde Gürkan, Hilal Yıldız isimlerinin yer aldığı yapım Karamel Yapım tarafından Kocaeli Darıca’da çekiliyor.