Kanal 7 ekranlarında hafta içi her gün dizi severlerle buluşan Türk yapımı Emanet dizisinin 108. Bölümü ekranlarda yerini alacak. Emanet 108. Bölüm fragmanı yeni bölüm özeti olan Emanet 3 Şubat 2021 Çarşamba tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıma sunuldu. Dizinin yayınlanan son bölümünde Yaman Kırımlı’nın eski sevgilisinin konağa gelişi dengeleri karıştırmıştı. Seher bu davetsiz misafirin nerden çıkıp geldiğini anlamaya çalışırken, Yaman’ın da sıcak davranışlarından rahatsız olmuştu. İkbal ise beklediği fırsatı yakalamış ve Seher’i hayatlarından tamamen çıkarmak için Ela’yı kullanmaya karar vermişti. Seher’i kan dökmeden öldüreceklerini, Yaman’ın kalbine gömeceklerini söyleyen İkbal, Zuhal’e de biraz daha sabırlı olması gerektiğini hatırlatmıştı. Emanet dizisinin 108. Bölümünde heyecan devam edecek. Karamel Yapım tarafından Kocaeli’nin Darıca ilçesine çekilen dizinin yönetmen koltuğunda Ayhan Özen ve Taner Tunç oturuyor. Projesi ve hikayesi Nazmiye Yılmaz’a ait olan yapımın senaryosu ise Başak Yazı Odası tarafından hazırlanıyor.

Emanet 108. Bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7

Emanet 108. Bölüm fragmanı özeti olan son bölüm tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Başarılı oyuncu kadrosu, sürükleyici hikayesi ve heyecanın eksik olmadığı bölümleri ile Pazartesi ve Cuma günleri arasında yayınlanan Türk yapımının 108. Bölümünde yine izleyicileri çok şaşırtacak gelişmeler yaşanacak.

Emanet yeni bölüm fragmanı 3 Şubat Çarşamba özeti izle

Emanet yeni bölüm fragmanı 3 Şubat Çarşamba özeti yayınlandı. Dramatik sahneleri ile seyirciyi kendisine bağlayan, aşk sahneleri ile kalpleri ısıtan Türk yapımı, destansı aşk hikayelerini, kıskançlıkları ve entrikaları en güçlü haliyle ekranlara taşıyor ve duygusal sahneleri ile yüreklere dokunmaya devam ediyor.