Emanet 109. Bölüm fragmanı özeti olan Kanal 7 Emanet yeni bölüm fragmanı 4 Şubat Perşembe tanıtımı dizi severlerin beğenisine sunuldu. Dizinin heyecanla beklenen 109. Bölümünde Seher zor durumda kalacak. Yaman Kırımlı Seher’e bundan sonra artık hiçbir şeyden korkmaması gerektiğini söyleyecek. Yaman, Seher’i her zaman koruyacağını ona söyleyecek. İkbal ise planını devreye sokacak. Zuhal’e harekete geçmesini söyleyen İkbal, Seher’e karşı yapılacak hamlenin tam zamanı olduğunu söyleyecek. Zuhal ise daha önce olanları Yaman’a anlatıp anlatmayacağı konusunda ki tereddüt edecek. Seher ise olacaklardan habersiz makyaj yapıp kendisine bakacak. Yaman onun bu halini görünce dili tutulacak. Seher’in dışarı çıktığını öğrenen Yaman, neden kendisine haber vermediğini ve konaktaki arabalardan birini kullanmadığını ona soracak. Asıl darbe ise Zuhal’den gelecek. Yaman ile konuşan Zuhal, haddini aşsa da gördüğü şeyi anlatacağını söyleyecek. Zuhal, Seher’i Selim’in lokantasında gördüğünü Yaman Kırımlı’ya söyleyecek. Bu yeni bilgi karşısında oldukça şaşıran Yaman’ın ne yapacağı sorusu ise Emanet dizisinin 109. Bölümünde ortaya çıkacak.

Emanet 109. Bölüm fragmanı özeti izle

Emanet 109. Bölüm fragmanı özeti olan 4 Şubat 2021 Perşembe tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Emanet dizisinin 109. Bölümünde İkbal, ağlarını ördüğü planını devreye sokacak. Zuhal’i Yaman’a gönderip, Seher’in Selim’in lokantasında olduğu bilgisini haber vermesini isteyecek. Beklemediği hamlelerle karşı karşıya kalan Yaman’ın bu Seher’e ne söyleyeceği 109. Bölümde belli olacak. Dizinin son bölümü Perşembe akşamı saat 19.00’da yayınlanacak.

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti izle

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti dizi severlerle buluştu. Heyecanın giderek tırmandığı dizinin 109. Bölümünde Seher, kendisinden kurtulmaya çalışan İkbal ve Zuhal’in yeni kötü planlarına maruz kalacak. Seher’in Yaman’a kendisini nasıl ifade edeceği ve Selim’in lokantasına gidişini nasıl açıklayacağı da 109. Bölümde ortaya çıkacak.