Emanet 109. Bölüm fragmanı yeni bölüm özeti olan Emanet 4 Şubat 2021 Perşembe tanıtımı Kanal 7’nin ve Türk yapımının sosyal medya hesapları aracılığı ile paylaşıma açıldı ve dizi severlerin beğenisine sunuldu. Dizinin nefes kesen son bölümünde Seher, evleneceği için çok heyecanlı bir yapıya bürünmüştü. Nikah davetiyesine bakıp hayallere dalan Seher, kendisi için hazırlanan planlardan habersiz olarak beklemeye koyulmuştu. Emanet dizisinin 109. Bölümünde Seher’i bekleyen tehlikeler gün yüzüne çıkacak. Dizinin yayınlanan son bölümünde İkbal, Seher’e karşı yeni müttefikler kazanmaya çalışmış ve Selim ile buluşup onu Seher’e karşı kışkırtmaya çalışmıştı. “Sen Seher’i istiyorsun, ben de kardeşimin Yaman’la evlenmesini istiyorum. Teklifimi kabul edersen herkes kazanacak. Bir karar vereceksin. Aşkı için mücadele eden gerçek bir erkek misin yoksa başını önüne eğip her şeyi kabul eden beceriksiz bir sünepe misin?” sözleri ile son bölüme damga vurmuştu. Seher ise bir gasp girişimi ile karşı karşıya kalmış ve hemen ardından lokantaya gitmişti. Seher’in Selim ile İkbal’i konuşurken görüp görmediği ise son bölümün en merak edilen sahneleri arasında yer almıştı. Hafta içi her gün Kanal 7 ekranlarında yayınlanan ve büyük bir hayran kitlesine sahip olan Emanet dizisinin 109. Bölümü Perşembe günü saat 19.00’da yayında olacak.

Emanet 109. Bölüm fragmanı özeti izle son bölüm

Emanet 109. Bölüm fragmanı özeti olan son bölüm tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Heyecanın giderek tırmandığı yapımda Seher’i köşeye sıkıştırmak için her yolu deneyen İkbal, onun Seher Kırımlı olmaması için yeni planlarını devreye sokacak. Selim’i sahaya süren İkbal, onun Seher zaafını kullanarak Yaman’ın gözünde ve gönlünde tamamen bitmesini sağlamaya çalışacak. İkbal’in bu planlarının başarıya ulaşıp ulaşmadığı sorusu ise yeni bölümlerde yanıt bulacak.

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti 4 Şubat 2021 Perşembe

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti olan Emanet dizisi 4 Şubat 2021 Perşembe tanıtımı ekranlardaki yerini aldı. Emanet dizisinin son bölümünde Seher bir taraftan Ela’nın konağa gelişi ile sarsılırken, diğer taraftan ise İkbal’in planları ile darbe yemeye devam edecek. Mutluluk yolunda birçok sorunla karşı karşıya kalan Seher’in bu zor durumdan nasıl çıkacağı son bölümlerde ortaya çıkacak.