Emanet 110. Bölüm fragmanı özeti olan Emanet yeni bölüm fragmanı 5 Şubat 2021 Cuma tanıtımı Kanal 7’nin ve Türk yapımının sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Dizinin heyecanla beklenen 110. Bölümünde yine izleyicileri ekran başına kilitleyecek gelişmeler yaşanacak. Dizinin yayınlanan son bölümünde Yaman Kırımlı, Seher’in artık hiçbir şeyden korkmaması gerektiğini, yanında kendisinin olduğunu söylemiş ve Seher’i her zaman koruyacağını dile getirmişti. İkbal ise Seher’i sıkıştırmak için harekete geçmiş ve Zuhal’i Yaman’a göndermişti. Daha önce Selim ile buluşup ittifak yapan İkbal, bu kez de Seher’i Yaman’ın gözünde bitirmek için Zuhal’i devreye sokmuştu. Zuhal ise Yaman’ın yanına giderek Seher ile Selim’i birlikte gördüğünü söylemiş ve fitili ateşlemişti. Duydukları karşısında büyük şaşkınlığa ve hayal kırıklığına uğrayan Yaman Kırımlı’nın alacağı tavır dizinin son bölümünde ekranlara gelmişti. Emanet dizisi 110. Bölümü Kanal 7 ekranlarında Cuma akşamı saat 19.00’da yayınlanacak.

Emanet 110. Bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7

Emanet 110. Bölüm fragmanı özeti olan son bölüm tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Heyecanın giderek arttığı dizinin son bölümlerine İkbal’in planları damga vurdu. Zuhal, Seher’i öldürüp tamamen ortadan kaldırmak isterken, İkbal daha etkili bir yol olarak Seher’i gözden düşürmek için harekete geçti. Yaman’ın Seher’i evden kovması, nikahı durdurması ve Yaman’ın Zuhal’e kalması için elinden gelen her şeyi yapan İkbal, Seher Kırımlı diye bir şey olmaması için yemin etmişti. Zuhal’in bu amacına kavuşup kavuşamayacağı ise Türk yapımının yeni bölümlerinde ortaya çıkacak.

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti izle 5 Şubat 2021 Cuma

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti olan 5 Şubat 2021 Cuma tanıtımı yayına girdi. Dizinin son bölümünde Seher, süslenmiş ve makyaj yapmış, Yaman ise Seher’in bu değişmiş halini görerek dili tutulmuştu. Seher ile konuşan Yaman, Seher’in dışarıya çıkarken neden konaktaki arabaları kullanmadığını ve kendisine haber vermediğini sormuş, Seher’in ne yapmaya çalıştığını anlamaya çalışmıştı. Çekimlerine Kocaeli Darıca’da devam edilen Emanet dizisinin 110. Bölümünde yine büyük heyecan yaşanacak.