Emanet 111. Bölüm fragmanı 8 Şubat 2021 Pazartesi tanıtımı olan Emanet yeni bölüm fragmanı özeti Kanal 7’nin hesaplarından paylaşıldı. Dizinin heyecanla beklenen 111. Bölümünde Seher, Yaman Kırımlı’nın davranışına oldukça bozulacak ve evlenmek üzere iken böyle bir davranışta bulunmasından dolayı ona kırılacak. Yaman ise Seher’in yanına gelerek organizasyon şirketine karar vermeleri gerektiğini söyleyecek. Emanet dizisi 111. Bölümünde Seher, kırıldığını Yaman’a belli edecek. Organizasyon şirketini İkbal’in ve Ela’nın seçmesinin daha doğru olacağını söyleyecek. Ela’nın zevkli biri olduğunu söyleyen Seher, Yaman’a olan tavrını açıkça ortaya koyacak. Yaman ise bu tavırların neden kaynaklandığını anlamaya çalışacak. Emanet dizisinin Pazartesi günü saat 19.00’da yayınlanacak yeni bölümünde İkbal, Seher planına devam edecek. Bu planın yeni ayağı için Zuhal’i kullanan İkbal, onun kimseye görünmeden ve fark ettirmeden görevini yerine getirmesini bekleyecek. Dizinin 111. Bölümünde Yaman ve Seher birlikte çay içmeye çıkacaklar. Sahil kenarına giden ikili, çay simit eşliğinde sohbet edecekler. Yaman, kadınları anlamanın zor olduğundan dert yanacak.

Emanet 111. Bölüm fragmanı özeti izle 8 Şubat Pazartesi

Emanet 111. Bölüm fragmanı özeti olan 8 Şubat 2021 Pazartesi tanıtımı ekranlara geldi. Dizinin 111. Bölümünde Yaman Kırımlı, kendi kendine konuşurken, bu güne kadar kadınları anlamak gibi bir derdinin olmadığını söyleyecek. Seher ile yeni bir hayata başlamak üzere olan Yaman Kırımlı, Seher’i anlamak için çaba sarf edecek. Seher’in Yaman’a olan tavrının devam edip etmeyeceği ya da ne zaman biteceği sorusu ise 111. Bölümde yanıt bulacak.

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti olan son bölüm tanıtımı Kanal 7’nin sosyal medya hesaplarından paylaşıma sunuldu. Heyecanın giderek arttığı dizide evlilik tarihi yaklaştıkça Yaman ve Seher’in gerginliği daha da artacak. Özellikle Seher, Yaman’ı kıskanmaya devam edecek. İkbal ise ikiliyi ayırabilmek ve Yaman’ın Zuhal’e kalması için yeni planları ile sahnede olacak.

Emanet dizisi nerede çekiliyor 2021 Emanet dizisi çekim yeri