Emanet 111. Bölüm fragmanı özeti olan 8 Şubat 2021 Pazartesi Emanet yeni bölüm fragmanı Kanal 7’nin ve Türk yapımının sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Dizinin yayınlanan son bölümüne Yaman Kırımlı ile Seher’in duygusal yakınlaşması damga vurdu. Seher’e hayranlığı giderek artan Yaman, artık ilgisini saklamamaya başladı. Seher’in saçları ile oynayan Yaman, Seher’i de çok şaşırttı. Seher ise Yaman’ın bir bakışı ile nelerin değiştiğini içinden geldiği gibi anlatmaya çalıştı. Diğer taraftan İkbal, Seher’i bitirmek için harekete geçti. Planını Zuhal ile paylaşan İkbal, önüne hiçbir şeyin çıkmasına izin vermeyeceğini ve son noktayı koyacağını söyledi. Selim ile yeniden buluşan İkbal, onun son şansı olduğunu, Seher’in evleneceğini ve artık onu bir daha göremeyeceğini söyleyip Selim’i harekete geçmeye zorladı. Ela ise Seher ile Yaman’ın arasındaki yakınlığın detaylarını öğrenmeye çalıştı. Emanet dizisi 111. Bölümü ile Pazartesi akşamı saat 19.00’da ekranlarda olacak.

Emanet 111. Bölüm fragmanı özeti izle 8 Şubat Pazartesi

Emanet 111. Bölüm fragmanı özeti olan Emanet 8 Şubat 2021 Pazartesi tanıtımı yayınlandı. Dizinin heyecanla beklenen yeni bölümünde yine çok konuşulacak gelişmeler yaşanacak. Selim’in hamleleri, köşeye sıkışan Seher’in ne yapacağı ve İkbal’in planları 111. Bölümde izleyici ile buluşacak.

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti olan son bölüm tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Yaman Kırımlı rolü ile Halil İbrahim Ceyhan, Seher rolü ile Sıla Türkoğlu’nun başrolleri paylaştığı Türk yapımı Karamel Yapım tarafından Kocaeli Darıca’da çekiliyor.

Sıla Türkoğlu (Seher) kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu kaç, oynadığı diziler, hangi burç?