Emanet 112. Bölüm fragmanı özeti olan Emanet yeni bölüm fragmanı 9 Şubat 2021 Salı tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıma sunuldu. Dizinin yayınlanan son bölümünde Seher, Yaman’ın hareketine çok bozuldu ve neden böyle yaptığını anlayamadı. Yaman ise organizasyon firmasına karar vermeleri gerektiğini söyledi. Seher bunun üzerine bu konuya İkbal’in ve Ela’nın karar verebileceğini söyleyip gerginliği daha da arttırdı. İkbal ise planlarına Zuhal’i de dahil etti ve kimseye görünmeden hareket etmesini istedi. Emanet dizisinin 112. Bölümünde Yaman ve Seher birlikte sahil kenarında çay içmeye gittiler. Yaman, Seher’in neden kendisine o şekilde davrandığını anlamaya çalıştı. Bir emaneti aşkla korumaya çalışanların hikayesi Kanal 7 ekranlarında hafta içi her gün izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Emanet dizisinin yeni bölümü Salı akşamı saat 19.00’da yayınlanacak.

Emanet 112. Bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7

Emanet 112. Bölüm fragmanı özeti olan son bölüm tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Emanet dizisinin heyecanla beklenen 112. Bölümü yine dizi severleri ekran başına kilitleyecek. Başrollerde Halil İbrahim Ceyhan ve Sıla Türkoğlu’nun yer aldığı yapımın oyuncu kadrosunda ayrıca Berat Yusuf Özkan, Gülderen Güler, Melih Özkaya, Tolga Pancaroğlu, Gülay Özdem, Gözde Gürkan, Hilal Yıldız isimleri rol alıyor.

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti 9 Şubat 2021 Salı

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti olan 9 Şubat 2021 Salı tanıtımı ekranlara geldi. Projesi ve hikayesi Nazmiye Yılmaz’a ait olan yapım Karamel Yapım tarafından Kocaeli’nin Darıca ilçesinde çekilmeye devam ediyor.

Emanet dizisi nerede çekiliyor?