Emanet 113. Bölüm fragmanı özeti olan Emanet yeni bölüm fragmanı 10 Şubat Çarşamba tanıtımı Kanal 7’nin ve Türk yapımının hesaplarından paylaşıldı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Seher gelinlik giydi. Seher’i gelinlikle gören Yaman ise gözlerini ondan alamadı. Selim ise Zuhal ile buluştu ve Seher’i elde etmek için ne gerekiyorsa hazır olduğunu söyledi. İkbal da planını bir adım daha ileriye götürdü. Bir mektup hazırlatan İkbal, bu mektubu sanki Seher yazmış gibi hazırlattı ve Yaman’ın bunu gördüğünde Seher’i tamamen bitireceğinden emin olmak istedi. Emanet dizisinin yayınlanan son bölümünde İkbal’e mektup konusunda en büyük yardımı ise Zuhal yaptı. Diğer taraftan Seher, Yaman’ın Ela ile olan yakınlığından şikayet etti. Yaman ise Ela’nın kendisine emanet olduğunu, başka türlüsünün imkansız olduğunu Seher’e söyledi. Seher’in kendisini kıskandığından emin olan Yaman, bu duruma çok sevindi. Seher ise duygularını bu kadar çabuk açık ettiği için kendisine kızdı. Emanet dizisinin 113. Bölümünde heyecan daha da tırmanacak.

Emanet 113. Bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7

Emanet 113. Bölüm fragmanı özeti olan son bölüm tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Dizinin merakla beklenen yeni bölümünde konakta işler daha da karışacak. İkbal ve Zuhal’in kötülükleri hız kesmeden devam edecek. Köşeye sıkışan Seher’in ne yapacağı sorusu dizinin yeni bölümünde yanıt bulacak.

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti izle 10 Şubat Çarşamba

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti olan 10 Şubat Çarşamba tanıtımı dizi severlerin beğenisine sunuldu. Oyuncu kadrosunda Halil İbrahim Ceyhan, Sıla Türkoğlu, Berat Yusuf Özkan, Gülderen Güler, Melih Özkaya, Tolga Pancaroğlu, Gülay Özdem, Gözde Gürkan, Hilal Yıldız isimlerinin yer aldığı yapım Karamel Yapım tarafından çekiliyor.