Emanet 114. Bölüm fragmanı özeti olan 11 Şubat Perşembe Emanet yeni bölüm fragmanı Kanal 7’nin ve Türk yapımının sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Dizinin 114. Bölümünde, Neslihan’ın hazırladığı fotoğraf albümü, Yaman Kırımlı ve Seher’i birbirine birer adım daha yakınlaştıracak. Seher fotoğraflara bakıp hayallere dalarken, Yaman da Seher’in resmine bakıp aşk ateşini yakmayı sürdürecek. İkilinin etrafındaki herkes bu evliliği beklemeye devam edecek. Emanet dizisinin yeni bölümünde İkbal de planına yeni bir boyut katacak. Zuhal ile konuşan İkbal, ne yapıp edip Kuyumcuda iken Seher’in kartını almaya çalışacağını söyleyecek. İkbal ve Zuhal birlikte yüzük seçimi için kuyumcuya gidecekler. Seher burada Yaman için bir dolmakalem alacak ve ona hediye edecek. Kendisi için yaptıkları için Yaman’a teşekkür edecek. Yaman da bundan sonra hep bu kalemi kullanacağını Seher’e söyleyecek. Emanet dizisinin 114. Bölümü Kanal 7 ekranlarında Perşembe akşamı saat 19.00’da yayınlanacak.

Emanet 114. Bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7

Emanet 114. Bölüm fragmanı özeti olan son bölüm tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıma sunuldu. Dizinin 114. Bölümünde Yaman ve Seher’in düğünü heyecanla beklenmeye devam edecek. Büyük güne az bir zaman kala nelerin olacağı sorusu yeni bölümlerde yanıt bulacak. Diğer taraftan, Kara’nın beğeneceği adam olmaya karar veren İbo’yu zorlu bir süreç bekliyor olacak.

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti izle

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti olan 11 Şubat 2021 Perşembe tanıtımı yayına girdi. Çekimlerine Kocaeli’nin Darıca ilçesinde devam edilen ve Karamel Yapım tarafından çekilen Türk yapımı, başarılı oyuncu kadrosu, sürükleyici öyküsü ve heyecanın eksik olmadığı bölümleri ile ekranlara gelmeye devam edecek. Bir emaneti aşkla korumaya çalışanların dizisinde yine nefesleri kesecek bir bölüm ekranlara gelecek. İkbal yeni bir plan yaparak Seher’den tamamen kurtulmayı amaçlayacak. Bunun için Zuhal’i ve Selim’i de kullanan İkbal, Seher ile birlikte kuyumcuda iken kartı ele geçirmeye ve Seher’in aleyhine kullanmaya çalışacak. İkbal’in bu planında başarılı olup olamayacağı ise dizinin 114. Bölümünde belli olacak.

Emanet dizisi oyuncuları kimler?

Halil İbrahim Ceyhan (Yaman)

Sıla Türkoğlu (Seher)

Berat Yusuf Özkan (Yusuf)

Gülderen Güler (Kiraz)

Melih Özkaya (Ali)

Gülay Özdem (İkbal)

Hilal Yıldız (Zuhal)