Emanet 114. Bölüm fragmanı özeti olan 11 Şubat Perşembe Emanet yeni bölüm fragmanı Kanal 7’nin ve Türk yapımının hesaplarından paylaşıldı. Dizinin yayınlanan son bölümü dizi severleri yine ekran başına kilitledi. Seher ve Yaman Kırımlı’nın heyecanı giderek arttı ve Seher’in mutluluğu gözlerinden okundu. Nikah gününe dair tüm detayları kendisi seçen Seher, Yaman’a bu konuda haksızlık yaptığını düşündü ve bu konuyu onunla paylaştı. Yaman ise nikahın gelinin günü olduğunu söyleyip, onun mutluluğunun daha önemli olduğunu dile getirdi. İkili el ele nikah hazırlıklarına devam ederken, İkbal ve Zuhal de boş durmadı. Planları ters tepen ikili yeni planlarla yine harekete geçti. Selim ile konuşan İkbal, Yaman Kırımlı’yı kandırmanın kolay olmadığını kaydetti. Emanet dizisinin 114. Bölümünde de heyecan kaldığı yerden devam edecek. Dizinin merakla beklenen yeni bölümü Perşembe akşamı saat 19.00’da ekranlara gelecek.

Emanet 114. Bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7

Emanet 114. Bölüm fragmanı özeti olan son bölüm tanıtımı Kanal 7’nin hesaplarından paylaşıldı. Karamel Yapım tarafından Kocaeli’nin Darıca ilçesinde çekimlerine devam edilen Türk yapımının başrollerini Yaman Kırımlı rolü ile Halil İbrahim Ceyhan ve Seher rolü ile Sıla Türkoğlu paylaşıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Berat Yusuf Özkan, Gülderen Güler, Melih Özkaya, Tolga Pancaroğlu, Gülay Özdem, Gözde Gürkan, Hilal Yıldız isimleri yer alıyor.

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti izle 11 Şubat Perşembe

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti olan 11 Şubat 2021 Perşembe tanıtımı yayınlandı. Projesi ve hikayesi Nazmiye Yılmaz’a ait olan dizinin yönetmen koltuğunda Ayhan Özen ve Taner Tunç oturuyor. Başarılı oyuncuları, sürükleyici öyküsü ve heyecanın eksik olmadığı bölümleri ile hafta içi her gün Kanal 7’de yayınlanan yapım yeni bölümleri ile saat 19.00’da yayınını sürdürecek.

Emanet dizisi Sıla Türkoğlu (Seher) kimdir?

Emanet dizisinde Seher karakterine hayat veren genç oyuncu Sıla Türkoğlu 18 Nisan 1999 İzmir doğumludur. 1.68 cm boyunda ve 54 kilo olan Türkoğlu Koç burcudur. Lise eğitimini İzmir Bornova’da tamamlayan, daha sonra ise oyunculuk kariyerine ağırlık veren Türkoğlu, 2018 yılında Ağlama Anne adlı dizide rol almıştır. 2019 yılında Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Yemin dizisinde Suna karakterini canlandıran oyuncu, 2020 yılında başlayan Emanet dizisinde Seher rolü ile başrol oynamaktadır.

Emanet dizisi Halil İbrahim Ceyhan (Yaman Kırımlı) kimdir?

Emanet dizisinde Yaman Kırımlı karakterini canlandıran oyuncu Halil İbrahim Ceyhan 1986 İstanbul doğumludur. 1.80 cm boyunda ve 76 kilo olan oyuncu aynı zamanda müzikal çalışmaları ile de tanınmaktadır. Fotomodel, söz yazarı, şarkıcı ve besteci olan oyuncu Halil İbrahim Ceyhan, Best Model Of Turkey 2007’de elde ettiği başarı ile de biliniyor. 2019 yılında Hemen Döneriz adlı sinema filminde oynayan Ceyhan, 2020 yılında başlayan ve halen devam eden Emanet dizisinde Yaman Kırımlı rolü ile başrolde yer almaktadır.