Emanet 116. Bölüm fragmanı özeti olan 15 Şubat Pazartesi Emanet yeni bölüm fragmanı yayına girdi. Büyük bir merakla takip edilen dizinin yayınlanan son bölümünde Seher, Yaman Kırımlı’nın odasına yerleşme hazırlıkları yaptı. Yaman da Seher’e yardımcı oldu ve onun güneş gören tarafta uyumasının doğru olacağını söyledi. Yusuf, kahvaltı yaptıkları sırada ikiliye, evlendikleri zaman aynı odada kalıp kalmayacaklarını sordu. Diğer taraftan İkbal, Seher’in konağa tamamen yerleşmesini önlemek için planına devam etti. Zuhal’i Yaman’a gönderen İkbal, onunla konuşup Seher hakkında bazı sözler söylemesini istedi. Zuhal de Yaman’ın yanına evrak imzalatma bahanesi ile gelip, Seher’in servet avcısı olduğunu, Yaman’ın paralarında gözü olduğunu söyledi. Bu sözlere oldukça kızan Yaman, Zuhal’i odasından kovdu. Emanet dizisinin yayınlanan son bölümüne Yaman ile Seher’in arasındaki duygusal yakınlaşma damga vurdu. Dizinin heyecanla beklenen 116. Bölümü de yine dizi severleri ekran başına kilitleyecek. Emanet dizisi 116. Bölüm Pazartesi akşamı saat 19.00’da yayınlanacak.

Emanet 116. Bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7

Emanet 116. Bölüm fragmanı özeti olan son bölüm tanıtımı Kanal 7’nin sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Dizinin 116. Bölümünde heyecan verici yeni gelişmeler yaşanacak. Konakta yine tansiyon yükselecek. İkbal kötülüklerinden vazgeçmeyecek. Zuhal’i de bu uğurda kullanmayı sürdürecek. Yaman Kırımlı’nın tüm olup bitenleri anlayıp anlamayacağı ise dizinin yeni bölümlerinde ortaya çıkacak.

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti izle 15 Şubat Pazartesi

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti olan Emanet 15 Şubat 2021 Pazartesi tanıtımı dizi severlerin beğenisine sunuldu. Proje ve hikayesi Nazmiye Yılmaz’a ait olan Emanet dizisinin yönetmen koltuğunda Ayhan Özen ve Taner Tunç oturuyor. Başak Yazı Odası dizisinin senaryosunu kaleme alıyor. Dizi, Kocaeli’nin Darıca ilçesinde Karamel Yapım tarafından çekiliyor. Bir emaneti aşkla korumaya çalışanların öyküsü hafta içi her gün Kanal 7’de yayınlanıyor. Annesiz ve babasız kalan yeğenleri Yusuf’u kutsal bir emanet gibi görüp koruyan Seher ve Yaman’ın kalplere dokunan hikayesi Pazartesi akşamı kaldığı yerden devam edecek.

Emanet dizisi oyuncu kadrosu Kanal 7

Halil İbrahim Ceyhan (Yaman)

Sıla Türkoğlu (Seher)

Berat Yusuf Özkan (Yusuf)

Gülderen Güler (Kiraz)

Melih Özkaya (Ali)

Gülay Özdem (İkbal)

Hilal Yıldız (Zuhal)