Emanet 117. Bölüm fragmanı özeti olan 16 Şubat Salı Emanet yeni bölüm fragmanı özeti ve tanıtımı Kanal 7’nin ve Türk yapımının hesaplarından paylaşıma açıldı ve dizi severlerin beğenisine sunuldu. Emanet dizisinin 117. Bölümünde nikaha çok az bir zaman kalacak. Seher ve Yaman Kırımlı’nın heyecanı daha da katlanacak. İkbal ve Zuhal’i ise hiç beklemedikleri bir sürpriz karşılayacak. Emanet dizisinin yeni bölümünde Yaman Kırımlı, “İnsan neye inanırsa gerçek olurmuş derler, sence de öyle mi” sorusunu Seher’e soracak. Zuhal ise dosyayı kaybedecek ve İkbal’e bunu söylediğinde okkalı bir tokat yiyecek. Dosyanın nerede olduğunu soran İkbal, Zuhal’den bilmiyorum cevabını alacak. O dosyanın hayattaki en önemli şey olduğunu söyleyen İkbal, dosyanın gelecekleri olduğunu söyleyip, Zuhal’in dosyaya ne yaptığını anlamaya çalışacak. Zuhal ise dosyanın kaybolduğunu ve ne olduğunu hatırlamadığını dile getirecek. Emanet dizisinin 117. Bölümünde Seher ve Yaman nikah için son hazırlıkları yapacaklar. Seher, şimal yıldızının parladığını Yaman’a gösterecek. Yaman ise yıldızın her zamankinden daha çok parladığını söyleyecek. Nikahta sadece bir imza atmadıklarını söyleyen Yaman Kırımlı, birlikte yeni bir hayat kurduklarını dile getirecek. Emanet dizisinin en çok beklenen bölümlerinden biri olan 117. Bölüm 16 Şubat Salı akşamı saat 19.00’da ekranlardaki yerini alacak.

Emanet 117. Bölüm fragmanı özeti izle

Emanet 117. Bölüm fragmanı özeti yayınlandı. Emanet dizisinin son bölümünde, nikah tarihi yaklaştıkça Seher ve Yaman’ı heyecan saracak. İkili en mutlu günlerini yaşarken, nikah ile birlikte her şeyin olumlu anlamda değişeceğini bekliyor olacak. Zuhal ve İkbal ise nikahı engellemek için son kozlarını oynamaya çalışacak. İkilinin nikahı engelleyip engellemeyeceği sorusu dizinin 117. Bölümünde yanıt bulacak.

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti izle

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti olan 16 Şubat Salı tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıma açıldı. Heyecanın giderek arttığı Türk yapımının yeni bölümüne Yaman ile Seher’in duygusal konuşmaları damga vuracak. Geleceğe yönelik umutları hakkında konuşan ikili, birbirlerine karşı daha derin hisler beslemeye başlayacak. Emanet dizisinin son bölümü Salı akşamı saat 19.00’da yayınlanacak.

Sıla Türkoğlu (Seher) kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu kaç, oynadığı diziler, hangi burç?