Kanal 7 ekranlarının çok sevilen Türk yapımlarından olan Emanet dizisi 117. Bölümü ile kaldığı yerden devam edecek. Emanet 117. Bölüm fragmanı özeti olan 16 Şubat 2021 Salı Emanet yeni bölüm fragmanı özeti Kanal 7’nin ve Türk yapımının sosyal medya hesaplarından paylaşıma sunuldu. Dizinin izleyicilerle buluşan son bölümünde Yaman Kırımlı, yeğeni Yusuf’a bir hikaye anlattı. Masalda bir dev, bir prenses ve bir çocuk olduğunu söyleyen Yaman, devin hayatı boyunca yalnız yaşadığını, bu yüzden prenses gelince ne yapacağını, nasıl davranacağını ve nasıl konuşacağını bilemez olduğunu söyledi. Yusuf ise amcasına, devin artık yalnız olmadığını, yanında prenses ve çocuğun olduğunu dile getirdi. Emanet dizisinin yayınlanan son bölümünde Ziya, Yaman’daki değişim hakkında onunla konuştu. Değişimin bakılınca anlaşıldığını söyleyen Ziya, değişimin Seher sayesinde olduğunu, Seher’in Yaman’a huzur getirdiğini kaydetti. Seher ise Yaman’la konuşup, formaliteden olan nikahın gerçek bir nikahtan farkı kalmadığını, tüm ayrıntıları ile gerçek bir evliliğe doğru gittiklerini söyledi. Türk yapımı Emanet dizisinin 117. Bölümünde yine heyecan verici gelişmeler yaşanacak. Emanet dizisi yeni bölümü dizi severleri ekran başına kilitleyecek. Heyecanla beklenen 117. Bölüm Salı akşamı saat 19.00’da ekranlardaki yerini alacak.

Emanet 117. Bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7

Emanet 117. Bölüm fragmanı özeti olan son bölüm tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Başrollerini Halil İbrahim Ceyhan (Yaman) ve Sıla Türkoğlu’nun (Seher) paylaştığı dizinin oyuncuları arasında ayrıca Berat Yusuf Özkan (Yusuf), Gülderen Güler (Kiraz), Melih Özkaya (Ali), Gülay Özdem (İkbal) ve Hilal Yıldız (Zuhal) ile Tolga Pancaroğlu (Ziya) rol alıyor. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan ve hafta içi her gün yayınlanan dizi 117. Bölümü ile kaldığı yerden devam edecek.

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti izle 16 Şubat 2021 Salı

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti olan Emanet 16 Şubat 2021 Salı fragmanı tanıtımı ekranlardaki yerini aldı. Heyecanın hiç eksik olmadığı, entrikaların, kıskançlıkların en güçlü haliyle ekranlara taşındığı Türk dizisinde İkbal ve Zuhal’in kötülükleri devam edecek. Büyük bir tuzağın içine çekilen Seher’in kendisine kurulan kumpastan nasıl kurtulacağı sorusu dizinin yeni bölümünde yanıt bulacak.

Emanet dizisi nerede çekiliyor?