Emanet 118. Bölüm fragmanı özeti olan 17 Şubat Çarşamba Emanet yeni bölüm özeti fragmanı ve tanıtımı Kanal 7’nin ve Türk yapımının sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Emanet dizisinin yayınlanan son bölümüne Yaman ile Seher’in duygusal konuşmaları damga vurdu. İkili yıldızlara bakarak derin hayallere daldı. Zuhal ise dosyayı kaybetti ve hemen ablası İkbal’e haber verdi. Öfkeden deliye dönen İkbal, Zuhal’i tokatlayıp dosyanın yerini öğrenmeye çalıştı. Emanet dizisinin son bölümünde Zuhal, odasını didik didik ederek dosyayı aradı. İkbal ise dosyanın yedeğinin ve başka örneğinin olmadığını söyleyip Zuhal’e kızdı ve onu sorumlu tuttu. Emanet dizisinin 118. Bölümünde heyecan yine tavan yapacak. Evlilik yolunda büyük bir yol kat eden Yaman Kırımlı ve Seher, formalite evlilik olarak planladıkları serüvende önemli aşamalar kaydedecek. Emanet dizisinin 118. Bölümü Çarşamba akşamı saat 19.00’da izleyiciler ile buluşacak. Oyuncu kadrosunda Halil İbrahim Ceyhan, Sıla Türkoğlu, Berat Yusuf Özkan, Gülderen Güler, Melih Özkaya, Tolga Pancaroğlu, Gülay Özdem, Gözde Gürkan, Hilal Yıldız isimlerinin olduğu Türk yapımının yönetmen koltuğunda Ayhan Özen ve Taner Tunç oturuyor. Proje ve hikayesi Nazmiye Yılmaz’a ait olan Emanet dizisinin senaryosunu Başak Yazı Odası hazırlıyor. Karamel Yapım tarafından Kocaeli’nin Darıca ilçesinde çekimlerine devam edilen dizi, başarılı oyuncuları, sürükleyici öyküsü ve heyecanın eksik olmadığı bölümleri ile hafta içi her gün Kanal 7 ekranlarında yayınlanıyor.

Emanet 118. Bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7

Emanet 118. Bölüm fragmanı özeti son olan son bölüm tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıma açıldı. Emanet dizisinin 118. Bölümü dizi severleri ekran başına kilitleyecek. Dramatik sahneleri ile izleyiciyi kendisine bağlayan, aşk sahneleri ile kalpleri ısıtan, destansı aşk hikayelerini, kıskançlıkları ve entrikaları en güçlü haliyle ekranlara taşıyan Emanet dizisi duygusal sahneleri ile de yüreklere dokunuyor. Emanet dizisi 118. Bölümü ile kaldığı yerden devam edecek.

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti izle – Emanet 17 Şubat Çarşamba özeti fragmanı

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti olan Emanet 17 Şubat 2021 Çarşamba özeti fragmanı ve tanıtımı ekranlardaki yerini aldı. Annesiz ve babasız kalan yeğenleri Yusuf’u kutsal bir emanet gibi gören Seher ve Yaman’ın yüreklere dokunan hikayesi 118. Bölümü ile yayında olacak.

Sıla Türkoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu kaç, oynadığı diziler, hangi burç?