Emanet 121. Bölüm fragmanı özeti olan 22 Şubat Pazartesi tanıtımı yayına girdi. Emanet yeni bölüm fragmanı özeti Kanal 7 tarafından paylaşıma sunuldu. Türk yapımı Emanet dizisinin 121. Bölümünde Yaman Kırımlı gözlerini Seher’den alamayacak. “Dilleriniz sussa da kalpleriniz konuşuyor. Dilinizin söyleyemediğini kalpleriniz söylüyor birbirine.” Sözleri ise yeni bölümün önemli anlarından biri olacak. Diğer taraftan Zuhal, İkbal ile yüzleşecek. Onun Seher’i tebrik etmesini ve planlarına ara vermesini eleştiren Zuhal, “Seher ile mutluluklar sana İkbal hanım. Bükemediğin bileği öptün.” Sözlerini söyleyecek. İkbal ise Zuhal’i suçlayacak ve tüm olanların Zuhal’in aptallığı yüzünden başlarına geldiğini dile getirecek. Emanet dizisinin yeni bölümünde Yusuf, amcasının telefonuna bakarken Seher’in gelinlikle çekilmiş fotoğrafını görecek ve teyzesinin fotoğrafta çok güzel çıktığını söyleyecek. Yaman duruma müdahale etmeye çalışacak ancak başaramayacak. Kendi fotoğrafının Yaman’ın telefonunda olduğunu gören Seher büyük heyecan yaşayacak. “Benim fotoğrafıma bakıyormuş” diyerek mutluluğunu dile getirecek. Yaman ise Seher’in peşinden gidip açıklama yapmaya çalışacak. Emanet dizisinin yeni bölümüne “Kalbinin, dilinin bağını çözmeden, bu yolda yürüyemezsin artık evlat. Zamanı geldi.” Sözleri damga vuracak. Yaman Kırımlı, Seher’e olan gerçek hislerini açıklamak konusunda büyük bir kararlılık içine girdi. Emanet dizisi 121. Bölümü Pazartesi akşamı 19.00’da ekranlarda olacak.

Emanet 121. Bölüm fragmanı özeti izle 22 Şubat Pazartesi

Emanet 121. Bölüm fragmanı özeti olan 22 Şubat Pazartesi tanıtımı yayınlandı. Emanet dizisinin yeni bölümünde İkbal yenilgiyi kabul edecek. Seher ile Yaman’ın nikahına engel olamadıklarını, bunun tek suçlusunun ise Zuhal olduğunu söyleyen İkbal, Zuhal’in kendisine hesap sormasına izin vermeyecek. İkbal’in yeni planları ise dizinin ilerleyen bölümlerinde ekranlarda olacak.

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Çekimlerine Kocaeli Darıca’da devam edilen Türk yapımının yeni bölümünde Yaman Kırımlı ve Seher Kırımlı mutlu bir güne uyanacaklar. Yaman, gün boyunca gözlerini Seher’in üstünden çekmeyecek. Telefonunda bulunan Seher’in gelinlikli fotoğrafına da bakmaya devam eden Yaman, Yusuf’un sözleri ile mahcup olacak. Seher ise Yaman’ın kendisine olan ilgisini fark edip utanacak. Emanet dizisinin yeni bölümünde Yaman Kırımlı, Seher’e karşı olan hislerini anlatmaya çalışacak. Yaman’ın bu konuda başarılı olup olmayacağı sorusu ise dizinin 121. Bölümünde yanıt bulacak.

Emanet dizisi Seher kimdir? Sıla Türkoğlu kaç yaşında, aslen nereli, sevgilisi kimdir, burcu ne?