Emanet 121. Bölüm fragmanı özeti olan 22 Şubat Pazartesi Emanet yeni bölüm özeti fragmanı Kanal 7’nin ve Türk yapımının hesaplarından paylaşıldı ve dizi severlerin beğenisine sunuldu. Emanet dizisinin yayınlanan son bölümünde günlerdir beklenen mutluluk anları ekranlara yansıdı. Seher ve Yaman Kırımlı’nın nikahı gerçekleşti. Zuhal dosyayı bulamadı ve büyük bir hınçla nikah yapılan konağa geldi. Çantasından silahı çıkarıp Seher’e ateş etti ancak Yaman Kırımlı Seher’in önüne atlayıp kurşunun hedefi oldu. Kalbinden vurulan Yaman Kırımlı’nın sahnesi herkeste büyük şoka sebep olurken, kısa süre içinde bunun Zuhal’in bir hayali olduğu ortaya çıktı. Daha sonra Yaman ve Seher odalarına çekildiler. Emanet dizisinin son bölümünde Seher, diğer odada bulunan kanepeyi göstererek, kendisinin orada uyuyabileceğini dile getirdi. Yaman ise bu teklifi kabul etmedi. Ayrı odalarında kaldıklarının anlaşılması durumunda tüm planın bozulabileceğini söyleyerek Seher’i aynı odada uyumaya ikna etti. Daha sonra Seher, gelinliğini üzerinden çıkaramayınca Yaman’dan yardım istedi. Yaman ise hemen Seher’in imdadına yetişti. Kanal 7 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Emanet dizisinde ayrıca Zuhal’in gözyaşları içinde İkbal’e isyanı ekranlara geldi. Her şeyi kaybettiğini dile getiren Zuhal, hiçbir şeyi kalmadığını, entrikaya battığını kaydetti. Nefes almakta zorlandığını söyleyen Zuhal, İkbal’i suçladı ve kendisini hiç istemeyen bir adamın kucağına İkbal tarafından zorla itildiğini söyledi. Emanet dizisinin 121. Bölümü ise Pazartesi akşamı saat 19.00’da izleyicilerle buluşacak.

Emanet 121. Bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7

Emanet 121. Bölüm fragmanı özeti olan son bölüm tanıtımı Kanal 7’nin sosyal medya mecraları aracılığı ile paylaşıldı. Emanet dizisinin ekranlara gelen son bölümünde Seher ile Yaman aynı yatağa girdi. Seher, uykusunda kollarını Yaman’a uzattı. Yaman’ın ise bu durumdan oldukça memnun olduğu ekranlara yansıdı.

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti izle Pazartesi

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti yayına girdi. Emanet dizisinde Yaman ve Seher umutlu bir gelecek için imzaları attı. Ancak bu birliktelik büyük sınavlardan geçecek. İkiliyi bekleyen tehlikeler dizinin yeni bölümlerinde ekrana gelecek. İkbal ve Zuhal’in kötülükleri yine devam edecek. Bu ikiliye kimlerin yardım edeceği sorusu ise dizinin gelecek bölümlerinde ortaya çıkacak.

Emanet 22 Şubat Pazartesi fragmanı özeti

Türk dizisi Emanet 22 Şubat Pazartesi fragmanı özeti ekranlardaki yerini aldı. Başrollerde Yaman Kırımlı rolü ile Halil İbrahim Ceyhan ve Seher Kerimoğlu Kırımlı rolü ile Sıla Türkoğlu’nun yer aldığı dizinin oyuncuları arasında ayrıca Berat Yusuf Özkan, Gülderen Güler, Melih Özkaya, Tolga Pancaroğlu, Gülay Özdem, Gözde Gürkan, Hilal Yıldız isimleri var.