Emanet 127. Bölüm fragmanı özeti olan 2 Mart Salı Emanet yeni bölüm fragmanı Kanal 7 tarafından paylaşıma açıldı ve dizi severlerin beğenisine sunuldu. Türk yapımının 127. Bölümünde, Zuhal’in getirip Yaman’ın önüne bıraktığı bombanın, Yaman Kırımlı ve Seher arasındaki ilişkiyi nasıl etkileyeceği sorusu dizinin yeni bölümünde yanıt bulacak. Ses kaydını dinleyen ve dünyası yıkılan Yaman Kırımlı uzun süre ortadan kaybolacak. Büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Yaman, kendisini ormanlara vuracak. Öfkesini boşluğa bağırarak çıkaran Yaman’ın kulaklarında Seher’in ses kaydındaki sözleri çınlayacak. Selim’i sevdiğini söyleyen Seher’in sesi, Yaman’ı öfkeden deliye döndürecek. Zuhal’in ve İkbal’in planı bu kez büyük bir karmaşaya yol açacak. Yaman Kırımlı, Seher ile yüzleşmek için harekete geçecek. İkilinin ne konuşacağı ise dizinin 127. Bölümünde ortaya çıkacak. Emanet dizisi yeni bölüm fragmanı ekranlardaki yerini aldı. Türk yapımın yeni bölümü dizi severleri ekran başına kilitlemeyi başaracak. Herkesin merakla beklediği bölüm Salı akşamı saat 19.00’da yayınlanacak.

Emanet 127. Bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7

Emanet 127. Bölüm fragmanı özeti Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Dizinin 127. Bölümünde Zuhal, sonunda amacına ulaşacak. Yaman’ın kucağına bombayı bırakıp geri çekilecek. Yaman ve Seher’in bu gelişmeler karşısında ne yapacağı ve bu tuzaktan nasıl kurtulacağı ise dizinin yeni bölümlerinde belli olacak.

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti izle

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti yayınlandı. Başrollerinde Yaman Kırımlı rolü ile Halil İbrahim Ceyhan ve Seher Kırımlı rolü ile Sıla Türkoğlu’nun yer aldığı Türk yapımı Karamel Yapım tarafından Kocaeli’nin Darıca ilçesinde çekiliyor.

Emanet 2 Mart Salı fragmanı özeti

Emanet 2 Mart 2021 Salı fragmanı özeti izleyicilerle buluştu. Dizinin heyecanla beklenen 127. Bölümünde büyük bir fırtına kopacak. Yaman Kırımlı’nın dinlediklerine inanacak ve öfkesini Seher’den çıkarmak için harekete geçecek. Yaman’ın gerçekleri anlayıp anlamayacağı yeni bölümde belli olacak.