Kanal 7 ekranlarında hafta içi her gün dizi severlerle buluşan Türk yapımı Emanet dizisinde heyecan 128. Bölüm ile devam edecek. Emanet 128. Bölüm fragmanı özeti olan 3 Mart Çarşamba tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıma açıldı. Türk yapımı dizinin 128. Bölümünde Yaman Kırımlı, bir taraftan Seher’e mesafeli dururken, diğer taraftan elindeki belgelerin gerçek olup olmadığının peşine düşecek. Yaman’ın çevresindekiler, Seher’in ne kadar iyi biri olduğunu ona yeniden hatırlatacaklar. Yaman ise dosyayı Nedim’e verecek ve gerçekliğinin peşine düşmesini isteyecek. Bununla yetinmeyen Yaman Kırımlı, Selim’in peşine de düşecek. Emanet yeni bölüm fragmanı özeti ekranlardaki yerini aldı. Kanal 7’de 128. Bölümü yayınlanacak olan dizinin son bölümünde Zuhal tedirgin olmaya başlayacak. Yaman’ın dosyadakilere inanmadığını söyleyen Zuhal, dosyanın Nedim’e verildiğini de İkbal’e hatırlatıp gerçeklerin ortaya çıkmasından korktuğunu dile getirecek. Büyük bir çıkmazın içine giren Yaman Kırımlı ise gerçekleri öğrenmek için her şeyi göze alacak Selim’in yakasına yapışacak. Selim’e önce kafa atıp daha sonra yumruklayan Yaman, silahını çıkarıp Selim’in kalbine dayayacak ve gerçekleri anlatması için onu zorlayacak. Selim’in Yaman’a olup bitenleri anlatıp anlatmayacağı ise Emanet dizisinin Çarşamba akşamı saat 19.00’da yayınlanacak yeni bölümünde ortaya çıkacak.

Emanet 128. Bölüm fragmanı özeti izle

Emanet 128. Bölüm fragmanı özeti olan son bölüm tanıtımı yayına girdi. Dizinin yeni bölümünde Yaman, her şeyi göze alıp gerçeklerin peşine düşecek. Yaman’ı nelerin beklediği sorusu dizinin 128. Bölümünde yanıt bulacak. Zuhal ve İkbal’de korku başlarken, Seher olup bitenleri anlamaya çalışacak. Yaman’ın yakınındakiler ise onunla konuşup Seher’in ne kadar değerli biri olduğuna dair cümleler kuracaklar.

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti oku Kanal 7

Emanet dizisi yeni bölüm fragmanı özeti Kanal 7 tarafından paylaşıma sunuldu. Dizinin yeni bölümünde heyecan daha da tırmanacak. Durağan geçen son bölümlerin ardından dizinin temposu her geçen gün daha da artacak. Yaman, Selim ile yüzleşecek. Tüm bu olup bitenleri yakından izleyen İkbal’in ne yapacağı sorusu ise yeni bölümlerde yanıt bulacak.