Kanal 7 ekranlarının en çok izlenen yapımlarından olan ve hafta içi her gün izleyicilerle buluşan Emanet dizisinin 129. Bölümü ekranlara gelecek. Emanet 129. Bölüm fragmanı özeti olan 4 Mart Perşembe tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Dizinin merakla beklenen 129. Bölümünde Yaman Kırımlı, hala sorularının cevabını alamayacak. Seher uyurken yanına giden Yaman, “kimsin sen, zehir misin yoksa şifa mı, melek misin yoksa şeytan mı?” sözleri ile Seher’in ne yapmak istediğini anlamaya çalışacak. Nedim ile yeniden görüşen Yaman, “Bana gerçeği bul Nedim, bir an önce” sözleri ile Nedim’i sıkıştırmaya devam edecek. Seher ise Yaman’daki değişikliğin sebebini çözmeye bir adım daha yaklaşacak. Seher’in ısrarı, Yaman’ın çözülmesi ve olup bitenleri ortaya dökmesi için yeterli olacak mı? Sorusu yeni bölümde yanıt bulacak. Emanet yeni bölüm fragmanı özeti Kanal 7’nin hesaplarından paylaşıma açıldı. Türk yapımının 129. Bölümünde Seher, Yaman ile konuşmaya çalışacak ancak Yaman arabasına binip gidecek. Seher ise onun peşini bırakmayacak ve cama vurarak durmasını ve kendisiyle konuşmasını isteyecek. Yaman Kırımlı ise durmayacak ve devam edecek. Tam o sırada ise Seher’e araba çarpacak ve Seher yere düşecek.

Emanet 129. Bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7

Emanet 129. Bölüm fragmanı özeti olan son bölüm tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Dizinin yeni bölümünde Yaman, Seher’e araba çarptığını görecek ve duracak. Seher’e vuran beyaz araba olay yerinden hızla uzaklaşırken, arabadan inen ve Seher’e oldukça kızgın olay Yaman, ona yardım edip etmeme arasında kısa bir kararsızlık yaşayacak. Yaman’ın ne yapacağı sorusu ise dizinin 129. Bölümünde yanıt bulacak.

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti izle

Emanet dizisi yeni bölüm fragmanı özeti yayına girdi. Karamel Yapım tarafından Kocaeli Darıca’da çekimlerine devam edilen dizinin son bölümünde Seher, Yaman’da bir gariplik olduğunu nihayet anlayacak. Yaman’ı konuşturup ne olduğunu öğrenmeye çalışan Seher, bu konuda ısrarcı olacak. Seher’in bu konuda başarılı olup olmayacağı yeni bölümde belli olacak. Seher ile yüzleşmek ise Yaman için kolay olmayacak.

Emanet 4 Mart Perşembe özeti fragmanı izle

Türk yapımı Emanet dizisi 4 Mart 2021 Perşembe özeti fragmanı ekranlardaki yerini aldı. Heyecanın giderek tırmandığı dizinin yeni bölümünde, arabanın çarpması ile yere düşüp bayılan Seher’e ne olduğu, Yaman’ın ona yardım için koşup koşmayacağı ve Nedim’in neler bulacağı soruları yanıt bulacak.

Emanet dizisi Yaman kimdir? Halil İbrahim Ceyhan nereli, kaç yaşında, sevgilisi kim, boyu kaç?