Kanal 7 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan ve heyecanın giderek tırmandığı Emanet dizisinin 130. Bölümü ekranlara gelecek. Emanet 130. Bölüm fragmanı özeti dizi severlerin beğenisine sunuldu. Türk yapımının 130. Bölümünde Seher kaza geçirip tedavi görecek. Bu durum Yaman’ı daha çok köşeye sıkıştıracak. Gerçeklere ihtiyacı olan Yaman Kırımlı, “Kıldan ince bir köprünün üzerindeyim. O köprüden geçmenin tek yolu da gerçeği öğrenmek” sözleri ile gerçeklerin peşinden ayrılmayacak. Zuhal ise İkbal ile konuşup artık isyan bayrağını açacak. “Biz boşuna kürek çekiyoruz. Bence sen topla eşyalarını, Yaman o konağı bize mezar etmeden kendimiz çıkıp gidelim” sözlerini haykıran Zuhal, bu işinin sonunun iyi olmayacağını İkbal’e söyleyecek. Emanet dizisi yeni bölüm fragmanı özeti olan 5 Mart Cuma tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıma sunuldu. Karamel Yapım tarafından Kocaeli’nin Darıca ilçesinde çekimlerine devam edilen Türk yapımının 130. Bölümüne, “Umut ve gerçek kardeştir. Umudu elden bırakmamalısınız. Eğer onu yitirirseniz, gerçek de kaybolup gidebilir” sözleri damga vuracak. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan dizinin yeni bölümünde Seher, kısa sürede iyileşip eve geri dönecek. Yürümekte zorlanan Seher’e Yaman yardımcı olacak.

Emanet 130. Bölüm fragmanı özeti izle

Emanet dizisi 130. Bölüm fragmanı özeti olan son bölüm tanıtımı yayına girdi. Dizinin heyecanla beklenen 130. Bölümünde Yaman gerçeğin peşini bırakmayacak. Yaman Kırımlı gerçeklerin peşindeyken, onu nasıl bir sürprizin beklediği ise 130. Bölümde ortaya çıkacak.

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7

Türk dizisi Emanet yeni bölüm fragmanı özeti Kanal 7 tarafından paylaşıma açıldı. Dizinin merakla beklenen yeni bölümünde sorular yine cevapsız kalacak. Yaman gerçekleri öğrenemeyecek. İkbal ise planlarına devam edecek. Yaman, Seher’e mesafeli durmaya devam ederken, Seher ise Yaman’ın bu tavrından dolayı büyük üzüntü yaşayacak.

Emanet 5 Mart Cuma özeti fragmanı oku

Emanet dizisi 5 Mart 2021 Cuma özeti fragmanı ekranlardaki yerini aldı ve dizi severler ile buluştu. Başrollerini Halil İbrahim Ceyhan ve Sıla Türkoğlu’nun paylaştığı yapımın 130. Bölümü Cuma akşamı saat 19.00’da yayınlanacak.

Emanet dizisi Seher kimdir? Sıla Türkoğlu kaç yaşında, aslen nereli, sevgilisi kimdir, burcu ne?