Kanal 7 ekranlarında hafta içi her gün izleyicilerle buluşan Türk yapımı Emanet dizisi 133. Bölümü ile yayında olacak. Emanet 133. Bölüm fragmanı özeti olan 10 Mart Çarşamba tanıtımı Kanal 7’nin sosyal medya hesaplarından paylaşıma açıldı. Dizinin merakla beklenen 133. Bölümünde Yaman Kırımlı, babasının mezarına gidecek. Yaman “Ben de sana benzedim baba. Sen niye buradaysan, ben de o yüzden buradayım. Kapılarımı açtım ona. Misafir gibi değil. Başköşeye oturttum. Ben sanmıştım ki o da beni…” sözleri ile Seher’e olan aşkını itiraf edip, Seher’in buna karşılık kendisine ihanet ettiğini düşündüğünü dile getirecek. Emanet yeni bölüm fragmanı özeti yayına girdi. Dizinin yeni bölümünde Seher’in annesi, bu işin içinde başka bir iş olduğunu kaydedip, Seher’i tehlikelere karşı uyaracak. Etrafında şekillenen tüm tuzaklardan habersiz olan Seher ise karşı karşıya kaldığı haksızlıklara sabretmeye çalışsa da artık dayanacak gücü kalmayacak ve Yaman Kırımlı’nın karşısına dikilecek. Seher, “İnanmıyorum. Başka bir şey var, başka bir şey. Neden o sandala bindik peki. O tepeyi aşarken neden elimi tuttun” sözleri ile yaşadığı acıyı haykıracak. Seher’in bu sözlerine karşılık Yaman’ın ne cevap vereceği ise 133. Bölümde ortaya çıkacak.

Emanet 133. Bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7

Emanet dizisi 133. Bölüm fragmanı özeti olan son bölüm tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıma sunuldu. Seher, kendisine kurulan tuzaklardan habersiz olarak yaşamaya devam ederken, tarifsiz bir acı ile gözyaşı dökmeyi sürdürecek. Yaman Kırımlı ise dönen dolapları çözemeyecek ve yaşananların tek sorumlusunun Seher olduğunu sanacak.

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti izle

Emanet dizisi yeni bölüm fragmanı özeti yayınlandı. İlgiyle takip edilen Türk dizisinin yeni bölümü, duygusal anlara sahne olacak. Seher, günlerce süren sessizliğinin ardından, neden bunları yaşadığını sorgulamaya başlayacak ve Yaman ile yüzleşecek.

Emanet 10 Mart özeti fragmanı oku

Türk yapımı Emanet dizisi 10 Mart 2021 Çarşamba fragmanı özeti yayınlandı. Başrollerini Halil İbrahim Ceyhan ve Sıla Türkoğlu’nun paylaştığı yapımın çekimleri Kocaeli Darıca’da devam ediyor. Dizinin heyecanla beklenen 133. Bölümü yine dizi severleri ekran başına kilitlemeyi başaracak.

Emanet dizisi Yaman kimdir? Halil İbrahim Ceyhan nereli, kaç yaşında, sevgilisi kim, boyu kaç?