Kanal 7’nin büyük bir hayran kitlesine sahip olan Türk yapımı Emanet dizisi 134. Bölümü ile kaldığı yerden devam edecek. Emanet 134. Bölüm fragmanı özeti olan 11 Mart tanıtımı Kanal 7’nin sosyal medya hesaplarından paylaşıma açıldı ve dizi severlerin beğenisine sunuldu. Dizinin merakla beklenen 134. Bölümünde, yıllar sonra babasının kabri başına gidip orada bir söz veren Yaman’ın karşısında artık eski Seher olmayacak. Seher de kendine bir söz verecek ve bunu uygulamaya koyacak. Seher’in yeni kararları 134. Bölüme damga vuracak. Dizinin son bölümünde Seher ve Yaman karşı karşıya gelecek. Yaman, Seher’in kendisine neden öyle baktığını sorunca, “Gerçekte kim olduğunu aklıma kazımak için” cevabını alacak. Yaman Kırımlı, içinde bulunduğu zor durumdan çıkamayacak ve soluğu Arif Baba’nın yanında alacak. Arif Baba ise Yaman’a önemli şeyler söyleyecek. Türk dizisi Emanet yeni bölüm fragmanı özeti ekranlardaki yerini aldı. Yaman ile konuşan Arif Baba, “Önüme o kızı suçlayacak ne delil koyarsan koy, şahittim ve hala şahidim; siz birbirinize sevdalısınız. Nefretinin ateşini körükleyen, aşkının büyüklüğü be oğlum, bir görebilsen şu gerçeği” sözleri ile Yaman’ı sevdasına sahip çıkması için yönlendirecek.

Emanet 134. Bölüm fragmanı özeti izle

Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Emanet dizisi 134. Bölüm fragmanı özeti olan son bölüm tanıtımı yayına girdi. Dizinin heyecanla beklenen 134. Bölümünde Seher, Yusuf’u da alıp gitmenin planlarını yapmaya başlayacak. Acı çeken Seher’in ne yapacağı sorusu 134. Bölümde yanıt bulacak.

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti izle

Emanet dizisi yeni bölüm fragmanı özeti izleyicilerle buluştu. Dizinin yeni bölüm tanıtımında Yaman Kırımlı’nın yaptığı hatayı anlayıp Seher’in yanına geldiği ancak evde bulamadığı görülüyor. Seher’in Yusuf ile birlikte gittiği ve henüz dönmediği anlaşılıyor. Yaman’dan uzaklaşma planları yapan Seher’in bu planlarını uygulayıp uygulamadığı sorusunun yanıtı 134. Bölümde ortaya çıkacak.

Emanet 11 Mart özeti fragmanı izle ve oku

Emanet dizisi 11 Mart 2021 Perşembe özeti fragmanı yayına girdi. Yaman’ın karşısında çaresiz kalan ve çıkış yolu arayan Seher’in kendine verdiği söz ve yapacakları yeni bölümde ekranlarda olacak. Yaman gerçeklerin farkına varacak mı? Bunda çok geç mi kalacak? Seher’in kalbini kazanmak için ne yapacak? Soruları, ilerleyen bölümlerde cevap bulacak.

Emanet dizisi Yaman kimdir? Halil İbrahim Ceyhan nereli, kaç yaşında, sevgilisi kim, boyu kaç?