Ekranların en çok izlenen yapımlarından olan Emanet dizisi kaldığı yerden devam ediyor. Emanet 135. Bölüm fragmanı özeti olan 12 Mart tanıtımı Kanal 7’nin ve Türk yapımının sosyal medya mecraları aracılığı ile paylaşıma açıldı ve dizi severlerin beğenisine sunuldu. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan dizinin 135. Bölümünde yine büyük heyecan yaşanacak. Seher, Yaman Kırımlı’nın kurduğu mutlu evlilik oyununun içinde iyice köşeye sıkışacak. Bu durumdan kurtulmak isteyen Seher, kendisine yeni bir çıkış yolu aramaya koyulacak. Seher’i bu yolda birçok engel bekliyor olacak. Seher’in, içinde bulunduğu zor durumdan kurtulması hiç kolay olmayacak. Emanet yeni bölüm fragmanı özeti ekranlardaki yerini aldı. Dizinin heyecanla beklenen yeni bölümünde Yaman, yeğeni Yusuf ile konuşacak. Ona artık büyümekte olduğunu söyleyen Yaman, teyzesinin her zaman yanında olmayabileceğini ama kendisinin her zaman yanında olacağını söyleyecek. Bu sözleri duyan Seher ise Yusuf’un yanına oturacak ve kocaman adam da olsa teyzesinin onu asla yalnız bırakmayacağını dile getirecek. Türk yapımının 135. Bölümünde Seher, büyük acı çekip gözyaşı dökmeyi sürdürecek. Yusuf’un resmine bakıp ağlayan Seher, bu cehenneme sadece onun için katlanacağını kaydedecek. Seher, “Beni kandırıp sırtımdan bıçaklayan düşmanımla aynı yerde yaşarım senin için” sözleri ile yeni bölüme damga vuracak.

Emanet 135. Bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7

Emanet dizisi 135. Bölüm fragmanı özeti olan son bölüm tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Dizinin merakla beklenen 135. Bölümünde Yaman Kırımlı, Seher’in üzerine gitmeye devam edecek. Seher’e kırıcı sözler eden Yaman, Seher’in gerçekleşmeyecek hayaller peşinde olduğunu, boş hayaller kurduğunu söyleyip gözyaşı dökmesine neden olacak. Seher ise hatıraları Yaman’ın kendisini nasıl kandırdığını unutmamak için sakladığını söyleyecek.

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti izle

Türk yapımı Emanet dizisi yeni bölüm fragmanı özeti yayınlandı. Dizide heyecan giderek yükselirken, gerçeklerin ne zaman açığa çıkacağı da merak ediliyor. Seher’e kurulan tuzağın ne zaman anlaşılacağı, Yaman’ın gerçeklerin farkına ne zaman varacağı merakla bekleniyor. Dizinin 135. Bölümünde, Yaman’ın kurduğu yeni oyun Seher’i köşeye sıkıştıracak. Arada kalan Seher’in ne yapacağı ise son bölümde ortaya çıkacak.

Emanet 12 Mart özeti fragmanı izle

Emanet dizisi 12 Mart 2021 Cuma özeti fragmanı yayına girdi. Projesi ve hikayesi Nazmiye Yılmaz’a ait olan yapımın başrollerini Halil İbrahim Ceyhan ve Sıla Türkoğlu paylaşıyor. Başarılı oyuncuları, sürükleyici hikayesi ve heyecanın eksik olmadığı bölümleri ile hafta içi her gün yayınlanan Türk yapımının 135. Bölümü Cuma akşamı saat 19.00’da dizi severlerle buluşacak.

Emanet dizisi Seher kimdir? Sıla Türkoğlu kaç yaşında, aslen nereli, sevgilisi kimdir, burcu ne?