Büyük bir hayran kitlesine sahip olan ve temponun giderek arttığı Emanet dizisi 137. Bölümü ile ekranlara gelecek. Emanet 137. Bölüm fragmanı özeti olan 16 Mart tanıtımı Kanal 7’nin ve Türk yapımının sosyal medya hesaplarından paylaşıma açıldı ve dizi severlerin beğenisine sunuldu. Dizinin merakla beklenen 137. Bölümünde Yaman Kırımlı, Seher’in ne yapmaya çalıştığını anlamaya çalışacak. Seher’in ona bakışlarını anlamlandırmaya çalışan Yaman, onun kendisine olan bakışlarından rahatsız olduğunu, sanki Seher’in kendisine değil de kendisinin Seher’e haksızlık ettiğini dile getirecek. Seher’in hala dimdik nasıl karşısında durabildiğini aklının almadığını kaydedecek. Emanet yeni bölüm fragmanı özeti ekranlardaki yerini aldı. Dizinin yeni bölümünde Seher aşka dair cümleler söyleyecek. “Aşk, onu aklından atmak istesen de atamamak sanırım. Aldığın her nefeste, attığın her adımda hep onun varlığını hissetmek” sözleri ile 137. Bölüme damga vuracak. Yaman Kırımlı ise dürüstlüğe dair cümleler kurarak Seher’i hedef alacak. Seher’in de olduğu odada Yusuf’la konuşan Yaman, “Dürüst olmak bu hayattaki her şeyden önemlidir demiştim sana, hatırladın mı? Her ne sebeple olursa olsun, dürüstlükten vazgeçemeyeceksin” diyecek. Seher’in Yusuf söz konusu olduğunda engel tanımayacağını bilen Yaman, karşısında artık bambaşka bir Seher bulacak. Seher, Yaman’ın karşısına dikilip ondan hesap soracak.

Emanet 137. Bölüm fragmanı özeti izle

Türk yapımı Emanet dizisi 137. Bölüm fragmanı özeti izleyicilerle buluştu. Dizinin 137. Bölümünde Seher, Yaman’ın dürüstlük hakkındaki sözleri üzerine onunla yüzleşecek ve “sen değil miydin, seni kandırdım, tuzağa düşürdüm, bütün bunların hepsi bir oyundu diyen, bunları söyleyen kişi mi bahsediyor dürüstlükten” diyecek. Yaman ise bu sözler karşısında daha da şaşıracak ve Seher hakkındaki olumsuz düşüncelerini tekrar gözden geçirecek.

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7

Emanet dizisi yeni bölüm fragmanı özeti Kanal 7’nin hesaplarından paylaşıma açıldı. Dizinin heyecanla beklenen yeni bölümünde Seher, Yusuf’un hisseleri üzerindeki bütün haklarından vazgeçtiğini gösteren belgeyi Yaman’ın eline tutuşturacak ve “tek kuruşunu bile istemiyorum” diyecek. Seher’in bu hamlesine karşı Yaman’ın nasıl bir tavır takınacağı ve gerçekleri görüp görmeyeceği sorusu ise yeni bölümlerde yanıt bulacak.

Emanet 16 Mart özeti fragmanı izle

Emanet dizisi 16 Mart özeti fragmanı yayınlandı. Yaman Kırımlı’nın dürüstlük hakkındaki sözlerine bozulan Seher, Yaman’ın karşısına dikilecek. Daha sonra ise Yaman’ın hiç beklemediği bir hamle yapacak. Dizinin yeni bölümü Salı akşamı saat 19.00’da ekranlarda olacak.

Halil İbrahim Ceyhan (Yaman Kırımlı) kimdir, nereli, kaç yaşında, oynadığı diziler, evli mi?