Kanal 7’nin çok izlenen Emanet dizisinde heyecan sürüyor. Emanet 138. Bölüm fragmanı özeti olan 17 Mart Çarşamba tanıtımı Kanal 7’nin ve Türk yapımının sosyal medya hesaplarından paylaşıldı ve dizi severlerin beğenisine sunuldu. Dizinin merakla beklenen 138. Bölümünde Kırımlı ailesi, Yaman ile Seher’in düğün görüntülerini hep birlikte izleyecekler. Yaman’ın abisi, ikilinin birbirine çok yakıştığını söyleyip, aşkın böyle bir şey olduğunu kaydedecek. Yaman Kırımlı ise oklarını bu kez Seher’e yönlendirecek. Seher’i bahçede yürürken gören Yaman, Seher’i hedefine koyarak oku fırlatacak ve ok Seher’in ayağının dibine saplanacak. Seher, “senin bu okların beni zerre korkutmuyor artık” derken, Yaman ise “çünkü henüz seni vurmak için atmadım” diyerek karşılık verecek. Emanet yeni bölüm fragmanı özeti ekranlardaki yerini aldı. Hafta içi her gün Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Türk yapımının yeni bölümünde Ziya Kırımlı hasta olup yataklara düşecek. İkbal, Yaman ve Seher ise onun başucunda olacak. Ziya, Yaman ile konuşacak ve ona verdiği sözü hatırlatacak. Seher’i işaret ederek konuşan Ziya, “söz vermiştin Yaman, ona iyi bakacaktın. Üzdün mü yoksa Seher’i?” sorusunu soracak. Seher ise aşkını ve acısını kalbine gömüp gitmenin planlarını yapacak. Yusuf’u da alıp gideceğini kaydeden Seher, “O, beni de, Yusuf’u da bir daha asla göremeyecek” diyecek.

Emanet 138. Bölüm fragmanı özeti izle

Emanet dizisi 138. Bölüm fragmanı özeti olan son bölüm tanıtımı yayına girdi. Dizinin büyük heyecanla beklenen 138. Bölümünde, Seher’in aşka dair kurduğu cümleler, Yaman Kırımlı’nın kafasını daha da karıştıracak. Yaman, kendisine kurulan tezgahtan bihaber, Seher’in hem kendisini kandırıp, hem de bu cümleleri nasıl kurduğunu anlamaya çalışacak. Yaman tarafından büyük bir haksızlığa uğrayan Seher için ise tek bir çıkış yolu kalacak. Seher’in bu çıkış yolunu ne zaman kullanacağı sorusu dizinin yeni bölümlerinde yanıt bulacak.

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7

Türk yapımı Emanet dizisi yeni bölüm fragmanı özeti Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Dizinin yeni bölümünde, çok öfkelenen Yaman Kırımlı, Seher’in sözleri karşısında büyük şaşkınlık yaşayacak. Öfkesi giderek çoğalan ancak kafası da karışan Yaman’ın yeni hamlesi 138. Bölümde ekranlarda olacak.

Emanet 17 Mart Çarşamba özeti fragmanı izle ve oku

Emanet dizisi 17 Mart 2021 Çarşamba özeti fragmanı izleyicilerle buluştu. Nazmiye Yılmaz’ın hikayesi tüm heyecanı ile sürüyor. Başrollerde Halil İbrahim Ceyhan ve Sıla Türkoğlu’nun olduğu yapımın 138. Bölümü Çarşamba akşamı saat 19.00’da yayınlanacak.

Emanet dizisi nerede çekiliyor 2021 Emanet dizisi çekim yeri