Kanal 7’nin büyük bir hayran kitlesine sahip olan ve ilgiyle takip edilen Emanet dizisi 140. Bölümü ile yayında olacak. Emanet 140. Bölüm fragmanı özeti olan 19 Mart Cuma tanıtımı Kanal 7’nin sosyal medya hesaplarından paylaşıma açıldı. Dizinin merakla beklenen 140. Bölümünde, Yaman ile Seher’in içinde oldukları savaşın en büyük sebebi olan Yusuf birden düşüp bayılacak. Bu bayılma ile artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Yaman ve Seher’in bundan sonraki hayatları tahmin etmedikleri bir biçimde değişecek. Emanet yeni bölüm fragmanı özeti yayına girdi. Dizinin heyecanı yüksek bölümünde Yaman ve Seher, Yusuf’u hemen hastaneye götürecekler. Yusuf’un bu halini gören Seher, büyük üzüntü yaşayacak ve onsuz bir hayat istemediğini dile getirecek. Yaman Kırımlı ise Seher’i sakinleştirecek ve Yusuf’un kendilerine ihtiyacı olduğunu kaydedip, güçlü durmasını isteyecek. Yaman Kırımlı, Yusuf için her zorluğa dayanmaları gerektiğini söyleyecek. Yusuf’un neden bayıldığı, hastanede Yusuf’a hangi tanının koyulduğu ve bundan sonra Yaman ile Seher’in bu duruma karşı nasıl tedbirler alacağı soruları dizinin 140. Bölümünde yanıt bulacak.

Emanet 140. Bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7

Türk yapımı Emanet dizisi 140. Bölüm fragmanı özeti olan son bölüm tanıtımı Kanal 7’nin hesaplarından paylaşıldı. Dizinin 140. Bölümünde Seher ve Yaman, Yusuf’un bayılması ile büyük bir şok yaşayacak. Yusuf’un neden bayıldığı, hastalığının ne olduğu yeni bölümde ortaya çıkacak.

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti izle

Emanet dizisi yeni bölüm fragmanı özeti dizi severlerin beğenisine sunuldu. Kanal 7 ekranlarında hafta içi her gün izleyicilerle buluşan Türk yapımının yeni bölümünde gözyaşları sel olup akacak. Yusuf’un bayılması yeni bölüme damga vuracak. Onun bu haline dayanamayan Seher ise gözyaşı dökecek. Yaman, bu süreçte Seher’in en büyük destekçisi olacak.

Emanet 19 Mart özeti fragmanı izle

Emanet dizisi 19 Mart Cuma özeti fragmanı yayına girdi. Hikayesi Nazmiye Yılmaz’a ait olan dizinin başrollerini Yaman Kırımlı rolü ile Halil İbrahim Ceyhan ve Seher Kırımlı rolü ile Sıla Türkoğlu paylaşıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Berat Yusuf Özkan, Gülderen Güler, Melih Özkaya, Tolga Pancaroğlu, Gülay Özdem, Gözde Gürkan, Hilal Yıldız isimleri yer alıyor. Dizinin ilgiyle beklenen 140. Bölümü Cuma akşamı saat 19.00’da yayınlanacak.

Emanet dizisi nerede çekiliyor 2021 Emanet dizisi çekim yeri